Lány čtvrtý zápas v řadě bodovaly. V Olešné jim uteklo vítězství až v nastaveném čase


Branky


0

Z Olešné si Lány přivezly další bod do tabulky. Ke konci podzimu tak ukazují, že o nich ještě uslyšíme a na dně tabulky rozhodně nechtějí zůstat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sychrávém počasí se hrálo na podmáčeném terénu, ale na pohlednost hry to nemělo velký vliv. Lépe do utkání vstoupili domácí fotbalisté. Po dvou slibných šancích ale nejvíce ohrozili branku Lán až trestňákem Tomáše Vodrážky, který bravurně zlikvidoval gólman Novák. Hosté měli velkou příležitost před poločasem, ale stejně jako domácí ji nevyužili. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:0.

 

 

Úvod druhého dějství patřil hostům a ti hned v 47. minutě vstřelili vedoucí branku Matějkou, 0:1. Z té jim ale radost vydržela jen necelých 15 minut. Po faulu a nařízeném přímému kopu vyrovnal Polášek krásně umístěnou ranou pod břevno. Lánští na jeho parádu dokázali za další čtvrt hodinu odpovědět. Reichl v 77. minutě využil brejk a po samostatném úniku chytře přehodil domácího brankáře Fiedlera, 1:2.

 

 

Gól přišel už za roztoucího tlaku domácích, kteří po inkasované brance svoje úsilí ještě vystupňovali. A hosté se museli dlouhé minuty bránít jejich náporu. 

 

 

"Byli jsme špatně organizovaní a pouze jsme odráželi spoustu nakopávaných míčů na vápno. Mezitím ale bylo i pár našich akcí do otevřené obrany. Mohli jsme klidně přidat třetí branku, ale Rybář ani Krátký svoje šance nedotáhli", komentuje pernou pasáž utkání Jakub Matějka z Lán. Byl to domácí brankář Fiedler, který zachoval šance Olešné na body, když zneškodnil oba dva zmíněné lánské brejky.

 

 

Když už se zdálo, že Lány těsnou výhru na půdě favorita udrží, přišla vyrovnávací branka. Autového vhazování v 94. minutě doputovalo až k Michalovi Vodrážkovi a ten ho na zadní tyči poslal do sítě, 2:2

 

 

V penaltovém rozstřelu byli domácí borci úspěšnější a i s přispěním sobotních dvou bodů půjdou do jarní částí soutěže z velmi pěkného třetího místa. Lány jsou po polovině odehraných zápasů dvanácté.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal: "Úvod zápasu patřil nám a vypracovali jsme si velké šance. K tomu nám hostující gólman zlikvidoval i dobře umístěný trestný kop. Pak Lány vyrovnaly hru a měly v závěru poločasu i velkou šanci. Začátek druhé půle jsme prospali a hosté nás za to potrestali. Poté jsme sice vyrovnali krásnou střelou Radka Poláška, ale hosté nám z brejku opět brankově utekli. Paradoxně v době, kdy jsme se hnali za třemi body a dostali je pod tlak. V závěrečné čtvrthodinové hře "vabank" nás podržel Fiedler a nakonec se nám po několika velkých šancích podařilo vyrovnat až v poslední možnou chvíli. Penalty jsou o štěstí a to stálo dnes při nás. Ziskem dvou bodů jsme potvrdili skvělé třetí místo v tabulce."

SK Lány
Jakub Matějka: "Včerejší zápas opět ukázal, že o nás bude ještě slyšet. Čtvrtý zápas v řadě bez prohry. Škoda jen penaltového rozstřelu, ten jsme opět nezvládli."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - BĚLOHRADSKÝ Libor (N), KOSÁR Tibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.