Byšice doma padly s Lužcem


Branky


0

Na nepovedenou minulou sezónu, po které se zachránili až administrativní cestou, nechávají zapomenout fotbalisté Lužce. Ti se výrazně zlepšili zejména na hřištích soupeřů, což potvrdili díky skvělé první půli i tentokrát v Byšicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli je lepší Lužec

Zápas tradičních týmů působících už dlouhá léta v I.B třídě sk. B se odehrál v Byšicích. Favoritem byl domácí tým, v první půli se ale na hřišti lépe jevili fotbalisté Lužce. Hned v úvodu mohl určit ráz utkání domácí Trubička, v dobré šanci ale nazamířil na bránu. Hosté byli i přes toto varování přeci jen o kousek lepší, což potvrdila 8. minuta a krásná kombinace dvojice Kuchař - Hrdlík, kterou dokázal druhý jmenovaný zužitkovat střelou po zemi k tyč. 0:1. Po půlhodině hry už to bylo o dva góly - a to, když Stejskal vhodil dlouhé vhazování do vápna na Kučeru, ten přiťuknul Kuchařovi a zkušený harcovník s přehledem uklidil do sítě. 0:2. V prvním poločase stojí za zmínku už jen střela obloukem od domácího Menčla, kterou ale Prislupský stačil vyškrábnout na roh.


Domácí snižují, hosté ale drží vedení

Druhý poločas začali domácí aktivně a byl z toho hned v úvodu kontaktní gól. Ve středu hřiště se hosté dožadovali odpískání ruky a poté faulu, ale hra běžela dále, Trubička dostal pěknou přihrávku do úniku a uklidil míč po zemi k tyči. 1:2. Tato branka úrovni zápasu určitě pomohla a na hřišti nebylo nouze také o některé ostřejší zákroky. Pod tlak se dostával také sudí Nejedlo, který ale žádosti obou táborů o odpískání pokutového kopu nevyslyšel. Hosté měli dvě velké příležitosti k navýšení náskoku, a to když Kučera napálil tyč a poté v samotném úniku netrefil branku. Na druhé straně mohl vyrovnat opět Trubička, ale Prislupský jeho střelu z úhlu vyrazil nohama. Poslední šanci na vyrovnání měl domácí tým v nastaveném čase, když Čurda dokázal obejít 2 obránce, posunul míč na útočníka, a ten střelou z vápna nasměroval míč pod břevno. Na místě byl ale připravený hostující brankář, míč vytěsnil a mohl tak slavit cennou výhru.



Ohlasy k zápasu



AFK Eletis Lužec
Pavel Dohnal - trenér: První půlka byla z naší strany dobrá, byli jsme aktivnější a zaslouženě jsme po prvním poločase vedli po hezkých akcích 2:0. Druhá půle byla z naší strany špatná, místo abychom navázali na výkon z první půle, tak jsme přenechali aktivitu domácím, který nás přehrávali, ale i přesto jsme si vypracovali dvě 100% šance, kdy Kučera selhal. Jsem ale rád, že jsme to zvládli a odvezli si 3 body.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - ROTH Patrik, SALAČ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.