Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

První polovina sezóny je u konce, všechny statistiky jsou známé tak je musíme shrnout! Nejlepší jedenáctka hráčů podzimu nominovaná jednotlivými zástupci týmu je známá a hlasování je odstartováno. Nemůžou chybět také další jména hráčů, kteří byli nominování a zaslouží si poděkování. Pojďme si je nyní společně představit.

SESTAVA SNŮ: V brance je Jakub Jakubíček ze Strmilova. V obraně je Jan Eger ze Stráže - stoper, který do hry vnáší klid při rozehrávce a spolehlivě eliminuje útočné akce soupeřů. Jeho 100% účast na zápasech i trénincích je příkladem pro ostatní, Pavel Hornek z Číměře vstřelil devět branek a Martin Novák ze Strmilova vstřelil osm branek a 6x byl zvolen hráčem zápasu. V záložní řadě je František Benda z Dačic kapitán, 23 letý mladý povzbuzující kapitán s nejdelšími auty v okrese, David Širhal ze Staré Hlíny je motor a klíčová postava celého týmu. Jeho bojovnost a nasazení jsou příkladem pro všechny. Naprosto nenahraditelný. Marek Šímánek z Dačic se po těžké nemoci rozehrál za “B” tým a jeden z nejstarších v mužstvu (25) pomohl ke skvělým výkonům celého týmu a Josef Mazanec z Novosedel - střední záložník, který si plní jak defenzivní tak ofenzivní povinnosti, dříč a srdcař. V útoku je Miroslav Benda ze Staré Hlíny, který nevynechá jediný souboj. Nebezpečný v koncovce. Dokáže nejen góly střílet, ale i vypracovat spoustu gólů a příležitostí pro své spoluhráče. Vlastimil Mikuláštík ze Stráže - 31 branek za podzim mluví za vše. Neúnavný, rychlonohý dříč v ofenzívě s chladnokrevným zakončením a Tomáš Láf z Číměře, který vstřelil deset branek svého týmu. 

LAVIČKA SNŮ: Šimon Hric z Dačic (17 vstřelených branek), Tomáš Mašek z Kunžaku (11 vstřelených branek), Jan Hrbek ze Staré Hlíny (9 vstřelených branek), David Hanzal ze Strmilova (7 vstřelených branek), Jan Sivok ze Stráže (4x zvolen hráčem zápasu).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.