SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023

Datum kola: 29.10.2022

0

V sestavě 13. kola je neobvykle vysoký počet obránců. Můžete vybírat hned z pěti obránců, tří záložníků a dvou útočníků. Který z výkonů vás zaujal nejvíce? Hlasujte!

 

Nejlepší výkon v braně předvedl brankář Košutky Filip Šatra, který podržel v Sušici svůj tým několika důležitými zákroky a udržel čisté konto.

 

Mochtínský stoper Jakub Bejvl se trefil proti Bolevci hned dvakrát. Jan Zapoměl se po dlouhé době objevil v sestavě Křimic, dobrý výkon korunoval vítězným gólem. (Oba v sestavě psáni jako defenzivní záložníci) Luby porazily Rokycany B 3:2. Vítězný gól vstřelil po individuální akci pravý bek Václav Řeřicha. V sestavě kola je i jeho spoluhráč, kapitán Startu, Aleš Čížek. Pětici obránců zakončuje malesický stoper Tomáš Václavík, který aktivně podporoval i ofenzivu.

 

Rokycanský Josef Bouda sice jeden gól připravil a druhý sám dal, na body to ale nestačilo a Rokycany v Lubech prohrály. Sparta Dlouhý Újezd porazila Kaznějov, dvěma góly k vítězství přispěl Lukáš Čížek. Jediný gól zápasu Sušice - Košutka vstřelil Pavel Macht.

 

Kralovický Ondřej Hurt byl na hřišti vidět a dělal problémy chlumčanské obraně. Matěj Maur přišel na hřiště až v 70. minutě když Malesice na Smíchově prohrávaly 0:1. Matěj ale dokázal srovnat a pak v nastavení nacentroval na vítězný gól Svobodovi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2022 00:01 do 02.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.