Býval jsem na hřišti trošku rapl, říká Jan Zapoměl

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal hráč FC Křimice, Jan Zapoměl. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ty jsi se v sestavě Křimic objevil naposledy ve 3. kole v zápase s Dlouhým Újezdem. Pak zase přišlo zranění. Jak sis užil návrat na hřiště a je už vše v pořádku?
Co se týče návratu tak mě k tomu trošku dohnaly okolnosti, ale musím říct, že jsem si ho užil moc, hlavně když jsme získali 3 body. A i když můj zdravotní stav ještě není úplně stoprocentní, tak si jdu s klukama zahrát moc rád.
Už ve 13. minutě jsi dostal žlutou kartu. Jaké to je hrát celý zápas s pocitem, že stačí málo a oslabím tým?
Nějak jsem si to nepřipouštěl a v klidu zápas dohrál.
Teď trochu k tvé kariéře. Ty jsi si vyzkoušel i zahraniční angažmá, kde jsi se dokonce stal nejlepším střelcem. Kde jsi působil a jak na to celkově vzpomínáš?
Jeden rok mě můj kamarád a nynější spoluhráč Pavel Grambal vytáhl do Německa kde jsme spolu hráli za TSV Aschenau a ten rok se mi tam dařilo, ale byla to nižší soutěž a tak to neberu jako nějaký úspěch. Ale samozřejmě na to vzpomínám v dobrém, byla to pro mě jako mladého kluka velká zkušenost.
Dostalo se ke mně, že na týmové skupině máš přezdívku "brutální rapl". Kde bychom hledali původ takového přízviska? Pojí se s tím nějaká historka?
To, že mám na skupině takovou přezdívku jsem se dozvěděl teď od Tebe, takže děkuju a s klukama si to vyřídím (směje se) Historka se s tím asi úplně nepojí, spíše moje dřívější vystupování na hřišti. Býval jsem trošku rapl. Ale jen při zápase, po zápase jsem si podal ruku a hodil to za hlavu. Emoce k fotbalu prostě patří.
Spoluhráči se ptají, jestli si pojedeš v neděli zahrát do Mochtína.
Bohužel za sebe do Mochtína asi nepojedu, ale bohudík pro kluky aspoň za mě nebudou muset běhat navíc jako doma proti Horšovskému Týnu (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.