SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023

Datum kola: 10.09.2022

0

6. kolo je za námi. Souboj o první místo ovládly Kralovice, které mají v sestavě hned trojí zastoupení. Zaslouží si někdo z nich váš hlas nebo budete volit jinak?

BRANKÁŘ:

Jaroslav Bodurka (Kralovice) - Nejlepšího útoku soutěže se nezalekl a při vítězství v Sušici nepustiil za svá záda ani jednu střelu.

 

OBRANA:

Pavel Grambal a Jan Vonášek (Křimice) - Stoperská dvojice z Křimic se výrazně podepsala pod vítězství v Žákavě. Hlavně díky nim obdrželi pouze jednu branku a po dlouhé době slavili výhru.

Jakub Kiss a Martin Vondráček (Kaznějov) - Další obranné duo. Jakub Kiss navázal na svůj výkon z minulého týdne a ve většině případů byl tam, kde bylo potřeba. Martin Vondráček několikrát vlastním tělem zablokoval nebezpečnou střelu na bránu, svůj výkon vyšperkoval dvěma vstřelenými brankami.

 

ZÁLOHA:

Martin Pánek (Kralovice) - Martin Pánek si plnil veškeré povinnosti krajního záložníka a svým výkonem rozhodně napomohl k výhře 0:3.

Vojtěch Petrželka (Luby) - Luby po dlouhé době vyhráli a výrazně k tomu přispěl aktivním výkonem a rozhodujícím gólem Vojtěch Petrželka.

Lukáš Tomášek (Chlumčany) - Vstřelil brzký gól a režíroval hru Chlumčan.

 

ÚTOK:

David Běláč (Kralovice) - Po příchodu na hřiště ve 39. minutě v neustálém tempu napadal a dělal problémy obraně Sušice a navíc vstřelil důležitý gól na 0:2.

Jerome Cole (Luby) - Odehrál teprve druhý zápas v sezóně a v utkání proti Smíchovu se prezentoval povedeným výkonem.

Daniel Triner (Košutka) - Košutka je v herní pohodě. To potvrzuje i zápas s Horšovským Týnem, ve kterém sice brzy prohrávala 0:2, skóre ale dokázala otočit a zvítězila 4:2. Na obratu se gólem a dobrým výkonem podílel Daniel Triner.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.09.2022 23:44 do 14.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.