SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 10.09.2022

0

Čtvrté kolo 1.B třídy skupiny B nabídlo, jako vždycky, plno atraktivních duelů. V sobotních duelech Dražejov poprvé bodoval za vítězství nad Bělčicemi, Husinec ve vyhroceném duelu porazil Volyni, Sousedovice si udržely neporazitelnost díky vítězství v Sedlici a Vacov zdemoloval zatím bezbodový Bavorov. V neděli zase v souboji B týmů přetlačil Tatran Junior, Chelčice doma otočily zápas se Střelskými Hošticemi a gólové hody ovládly Cehnice na úkor Vlachova Březí.

Václav Forejtar (SK Vacov): Předsezónní posila z Tatranu se v bráně Vacova zabydlela skvěle. V zápase proti Bavorovu svůj tým podržel a přispal si tak druhé čisté konto v sezóně.

Miroslav Vítovec (SK Vacov): Obránce z Vacova si drží stabilní výkony každý zápas. I teď hodně pomohl svému týmu při vysoké výhře nad týmem z Bavorova.

Jan Hajný (FK Chelčice): Obránce Chelčic pomohl svojí dobrou obranou k výhře nad Střelskými Hošticemi 3-2.

Jaroslav Holfeld (TJ Dražejov): Střídající hráč Dražejova rozhodl zápas s Bělčicemi. Na první gól asistoval nádherným centrem a druhý sám vsítil.

Václav Cais (TJ Slavoj Husinec): Jistota v útočných řadách Husince přidala proti Volyni dva góly a pomohla tak k výhře 3-2.

Petr Hlouška (FK Tatran Prachatice): Tatran dokázal porazit Junior 3-0. Velkou zásluhu na tom měl i díky svým dvou gólům právě Petr Hlouška.

David Hlavin (TJ Dražejov): Záložník Dražejova zásoboval svými míči své spoluhráče a řídil hru domácích. I díky němu Dražejov poprvé bodoval po výhře 2-0.

Václav Tesař (FK Chelčice): Člen záložní řady Chelčic svojí brankou rozhodl důležitý zápas proti Střelským Hošticím, který Chelčice ovládly 3-2.

Antonín Bujok (SK Vacov): Jistota na útoku Vacova se do sítě Bavorova trefila hned dvakrát a pomohl tak k vítězství 6-0.

Filip Zitta (SK Vacov): Druhý útočník z Vacova a druhý dvougólový. Vacovu se povedlo v zápase proti Bavorovu skoro všechno. 

Pavel Krejsa (Sokol Cehnice): Kapitán na svém místě. Proti Vlachovu Březí dal hattrick a pomohl tak Cehnicím k jejich druhé výhře v letošním ročníku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.09.2022 10:50 do 14.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.