SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 04.09.2022

0

5. kolo středočeské 1.A třídy skupiny B máme za sebou a my vám přinášíme sestavu kola! Podívejte se a vyberte si svého favorita, pro kterého můžete do středy, 5.9.2022 hlasovat v anketě o hráče kola! S vítězem se můžete těšit na zajímavý rozhovor.

Václav Holešovský (SK Polaban Nymburk) - Několik chycených tutových šancí a výhra, taková je bilance brankáře Polabanu za uplynulý víkend.

Adam Dumský (SK Posázavan Poříčí n. S.) - Další výhra a k tomu čisté konto. Obrana Posázavanu v čele s Dumským je bezchybná.

Tomáš Šusta (FOTBAL Hlízov) - Jeho vyrovnávací branka dala Hlízovu naději na body, kterých bohužel nedosáhli.

Bolek Staněk (FK Slavoj Stará Boleslav) - Jeho vyrovnávací branka v 84. minutě zajistila Slavoji remízu na domácím hřišti.

Ondřej Mísař (TJ Sokol Luštěnice) - Dvěma brankami zajistil svému týmu výhru nad velmi kvalitním soupeřem s myšlenkami na postup do vyšší soutěže.

Ondřej Fišer (TJ Sokol Luštěnice- Svoji brankou poslal v 19. minutě svůj tým do vedení a byl jedním ze strůjců úspěchu Luštěnic.

Dmytro Kovalov (SK Union Čelákovice) - Dvě branky tohoto muže zajistili Čelákovicím výhru nad Voticemi a tři body do tabulky.

Filip Hološko (SK Úvaly) - Svoji brankou dokonal obrat na hřišti Slavoje a nebýt branky Staňka, tak by tento gól byl vítězný.

Radek Pelikán (TJ Sokol Býchory) - Svůj výborný výkon pečetil i pátou brankou Býchor.

Martin Škarecký (SK Polaban Nymburk, s.r.o.) - V 73. minutě byl on tím, který poslal Polaban do vedení a svoji brankou zajistil svému týmu tři body.

Michael Azilinon (SK Posázavan Poříčí n. S.) - Už po několikáté svoji brankou podržel tým a blíží se k prvnímu místu v tabulce střelců.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.09.2022 16:07 do 07.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.