„Do sezóny jsem šel jako náhradník”. Říká hráč kola Václav Holešovský

5. kolo středočeské 1.A třídy skupiny B je již dávno za námi a my vám přinášíme rozhovor s hráčem kola z nymburského Polabanu. Václav Holešovský si nejdříve svým výkonem řekl a jedenáctku kola a následně vzešel jako vítěz v hlasování fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jste prvním brankáře v aktuální sezóně, který toto ocenění vyhrál ve vaší soutěži. Jaký je to pocit?
Pocit je to krásný. Úspěch pro mě byl už to, že jsem se dostal do jedenáctky kola. Tohle je jen taková pomyslná třešnička na dortu.
Trenér vám dal důvěru v posledních dvou utkáních, kterou vypadá, že mu splácíte více než dobře, ale předtím jste byl pouze na lavičce. Jaká je vaše role v mužstvu?
Do sezóny jsem šel jako náhradník s tím, že si počkám na to, až mi trenér dá šanci se předvést. Ta přisla poprvé před dvěma týdny a od té doby se snažím jak jen to jde, abych trénerovi oplatil důvěru a samozřejmě pomohl týmu k výhře.
Aktuálně se nacházíte na 3. místě tabulky. Jaké jsou vaše aktuální cíle?
Já si myslím, že je cíl jasný. Na konci sezóny chceme být minimálně ve vrchních patrech tabulky a 3. místo, na kterém jsme teď, by byl určitě úspěch. Ovšem kdo by nechtěl být první.
V nadcházejícím kole vás čekají Luštěnice, které překvapivě o víkendu porazili, do té doby jasně první Dolní Bousov. Jak vidíte víkendové utkání?
Tak každý soupeř v téhle soutěži má své kvality a my k zápasu musíme přistoupit tak, jako ke každému jinému a snažit se odvést si co nejvíce bodů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.