SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 21.08.2022

0

Víkend je za námi a to znamená SESTAVU KOLA! Budeme rádi když budete hlasovat pro svého favorita, který si podle vás zaslouží ocenění pro hráče kola. Právě s vaším oblíbencem uděláme rozhovor!

Michal Míšek (FOTBAL Hlízov) - Ve vypjatém utkání několikrát podržel svůj tým a právě díky jeho zákrokům se hosté nemuseli bát o ztrátu vedení.

Petr Ježek (Dolnobousovký SK) - Byl základem pro úspěch Dolního Bousova proti nováčkovi z Úval a zároveň vstřelil vítěznou branku.

Adam Chvalovský (TJ Sokol Býchory) - Jeho výkon si zaslouží ocenění, i přes to, že se Býchorům podařit nevyhrálo. Právě díky Chvalovského vyrovnávací brance tu šanci ještě měli.

Jiří Růžička (FOTBAL Hlízov) - Díky jeho skvělému defenzivnímu výkonu se může Hlízov pyšnit čistým kontem na půdě Čáslavi.

Adam Dumský (SK Posázavan Poříčí n. S.) - Jeho obranné schopnosti byly jeho týmu velmi platné a díky nim se podařilo Posázavanu ubránit to nejužší vedení.

Václav Práger (FK Slavoj Stará Boleslav) - Výkon Prágera a hlavně jeho pojišťovací branka zajistila Slavoji první domácí výhru.

Petr Havlíček (Posázavan Poříčí n. S) - Svojí brankou ve 45. minutě rozhodl utkání na hřišti Čelákovic ve prospěch Poříčí.

Petr Hobík (SK Polaban Nymburk) - Z lavičky dokázal parádně rozhýbat střed Polabanu a ještě z přímého kopu vstřelil jediný gól svého týmu.

Daniel Krulich (FK Slavoj Stará Boleslav) - Po vynikajícím výkonu v minulém kole potvrdil svoji formu další vstřelenou brankou.

Radim Dvorný (FK Pšovka Mělník) - Vstřelil první branku svého týmu a poté nezaváhal při penaltovém kopu. Z nás jeden z nejžhavějších kandidátů na hráče kola.

Michal Pažout (Dolnobousovkský SK) - Zde není o čem. Hráč, který vstřelí hattrick má jasně zasloužené místo v naší sestavě kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2022 22:11 do 24.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.