SESTAVA KOLA - 13.kolo Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.08.2022

0

Máme za sebou první zápasy nové sezóny a hned bylo na co koukat. Byly k vidění vyrovnané zápasy, ale na některých hřištích i gólové hody. A kdo se dostal do sestavy kola?

Po výborném výkonu a několika skvělých zákrocích proti útvinským střelcům se dostal do sestavy kola na post brankáře merklínský Josífko. Obranu tvoří Bártko, který ve své premiéře v dresu Štědré předvedl přesvědčivý výkon a z pozice stopera dokázal i rozvíjet útočné akce. Další obránce v sestavě je kapitán Hroznětína Paluska, který si skvěle dirigoval obranu a hrál velmi jistě. Posledním obráncem je Lehečka ze Staré Role, který zkušeně vedl svůj tým za vítězstvím proti Božíčanům. 

 

V záloze se oběvuje Marek Hejl, který svými dvěmi brankami přispěl k výhře nad Božíčany. Dvěmi brankami proti Božíčanům se blýskl také Vítek Novotný, a tak mu také po zásluze patří místo v sestavě kola. Jako další se zde objevuje mladíček v dresu Nejdku, šestnáctiletý Roller, který byl celý zápas velmi aktivní a svůj výkon korunoval dvěmi přesnými trefami. Své místo v sestavě kola si našel také štěderský Vitner, který první branku Štědré proti Hroznětínu vstřelil a na druhou asistoval.

 

Do útoku se probojoval děpoltovický Schmitt, který byl také u dvou branek svého týmu. Dalším střelcem je Karel Tvrdek, který vystřelil Bochovu alespoň vydřený bod na půdě Dalovic. A jako třešnička na dortu je zde Čečák, kterému se povedlo vstřelit první letošní hattrick v zápase s Vojkovicemi. 

 

Hlasujte pro hráče kola!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.08.2022 09:51 do 17.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.