Platan SESTAVA ROKU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Sezóna 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

SESTAVA SNŮ: Brankář Jindřich Zamazal z Peče zaskakoval několikrát v brance a svůj tým podržel i když nastoupil na jiné pozici v poli. Jakub Jančura ze Stráže byl jistota zadních řad. Rychlý, tvrdý obránce, který neprohrává souboje. Nebezpečný pro soupeře při útočných standardních situacích, kdy je takřka nebránitelný. Martin Jindrák ze Slavonic zahájil jarní sezónu jako nový kapitán týmu, který si ve dvaceti letech získal svými výkony a přístupem respekt u svých spoluhráčů. Jeho deviza je přehled ve hře a neustálá nabídka, skvělá rozehrávka a běžecký výkon v utkání. Daniel Sedlák ze Strmilova -  nadějná mladá kometa strmilovskeho fotbalu, zlepšujícími výkony si vysloužil stálé místo v základní sestavě. Záložník Daniel Kroupa z Novosedel je velký bojovník a v případě potřeby dokáže zaskočit i na jiném postu. Radek Chmátal ze Staré Hlíny - kapitán týmu. Jeho výkonost se postupně v sezóně zvedala až se zařadil k hlavním strůjcům úspěšného tažení v jarní části. S dvanácti brankami se stal druhým nejlepším střelcem mančaftu. Jeho přístup je naprosto příkladný. Jiří Novák z Peče se stal s neuvěřitelnými 36 zásahy nejlepším střelcem celé soutěže a táhl svůj tým k pátému místu. Jan Hudec ze Strmilova patří mezi nejlepší střelce soutěže, vstřelil 29 branek a celý rok svými góly táhl mančaft. Útočník David Širhal ze Staré Hlíny - motor týmu a jeden z jeho hlavních stavebních kamenů. Po celou sezónu podával nadstandardní výkony a zcela výkonostně převyšoval tuto soutěž. Jeho chuť a bojovnost jsou příkladem pro všechny. Petr Marhoun ze Slavonic - zkušený rychlý útočník, který motal hlavy nejedné obranné řadě soupeře, dokáže dát gól z jakékoli vzdálenosti a situace. Ostatně 35 vstřelených branek v sezóně hovoří za vše. Vlastimil Mikuláštík ze Stráže - neúnavný dříč, který nevynechá jediný zápas. Vypracovává gólové šance pro sebe i své spoluhráče. Brankostroj, který gólově táhne mužstvo. Celkem vstřelil 28 branek.  

LAVIČKA SNŮ: Yurii Sulimenko a František Fáber z Kunžaku vstřelily shodně 24 branek, Tomáš Láf z Číměře vstřelil 18 branek, Pavel Slabý ze Slavonic vstřelil 18 branek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2022 12:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.