Platan SESTAVA ROKU - Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Sezona 2021/2022 je minulostí. Vítězem se stala rezerva Malše Roudné B. Ta ovšem nemůže postoupit a tak postup slaví Kamenný Újezd. Sestupují Loučovice a Dříteň. Jak vypadá nejlepší sestava právě uplynulého ročníku?

Brankář:
Miroslav Jirkal (Dolní Dvořiště) - Jeho příchod z Olešníka vyřešil letitou bolest Dolního Dvořiště na brankářském postu. Miroslav Jirkal předváděl celou sezonu stabilní a kvalitní výkony, které znamenaly pro Dolní Dvořiště velikou jistotu v zadních řadách.

Obrana:

Dominik Hrouda (Malše Roudné B) - Opora zadních řad mistra, k vynikajicí hře v defenzivě přidal i 3 vstřelené branky.

Daniel Průdek (Kamenný Újezd) - Velel nejlepší obraně v soutěži, k tomu přidal 3 branky a jeho výborné výkony položily základ k postupu Kamenného Újezda.

Přemysl Kukačka (Hrdějovice) - Kapitán a lídr Hrdějovic, které dovedl k výbornému pátému místo. Kromě výborné defenzivy přidal i 3 branky a pro svůj tým je nepostradatelný.

Záloha:
Šimon Štifter (Dolní Dvořiště): Kapitán Dolního Dvořiště, které dovedl k historickému umístění. K tomu byl tradične produktivní. V této sezoně vstřelil 20 branek.
Jan Šebelka (Zlatá Koruna): Klíčová postava Zlaté Koruny, ofenzivní tahoun, který vstřelil 15 branek.
Lukáš Wohlgemuth (Malše Roudné B): Hlavní postava mistra soutěže. Ofenzivní tahoun si dokázal vždy poradit a pomoci svému týmu. Vstřelil 28 branek a patřil k nejlepší střelcům soutěže. 
František Benhák (Boršov nad Vltavou): Tahoun Boršova, který zajistil svému týmu spoustu důležitých bodů. Vstřelil 18 branek.

 

Útok:
Dominik Fuciman (Zlatá Koruna): Útočník Zlaté Koruny znovu střílel důležité branky a patřil k ofenziním tahouhům svého týmu. Vstřelil 22 branek.
Petr Dvořák (Kamenný Újezd): Postupující Kamenný Újezd měl nejlepší defenzivu a i ofenzivu. Petr Dvořák patřil k tahounům a lídrům týmu. Jeho 33 branek mluví za vše.
Aleš Prokop (Kamenný Újezd): Životní sezonu má za sebou další ofenzivní perla Kamenného Újezda. Aleš Prokop vstřelil 37 branek a stal se nejlepším střelcem soutěže.


 

Náhradníci: Jan Budín (Boršov nad Vltavou), Miloš Pojer (Dříteň), David Reindl (Sedlec), Tadeáš Zeman, Marek Urazil (oba Dolní Dvořiště), Jakub Zajíč, František Persán (oba Zlatá Koruna), Miroslav Studnička (Hrdějovice), František Podlaha, Robin Bilas (Malše Roudné B), Aleš Černý (Kamenný Újezd)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2022 12:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.