Platan SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Tomáš Vlk – brankář Střelských Hoštic tuto sezónu odchytal celkem 10 zápasů, v nichž inkasoval 16 branek. Vyšel mu hlavně úvod ročníku, kdy ve čtyřech zápasech inkasoval pouze jednou a dokonce se stal nejlepším hráčem třetího kola.

 

Tomáš Hrčka – kapitán Dražejova je velice důležitým článkem v sestavě svého týmu, který kromě plnění defenzivních povinností vypomáhá i v útoku, kde letos na podzim dvakrát skóroval. Kromě tří zápasů navíc fungovala defenziva Dražejova výborně.

 

Josef Prenner – stoper Lhenic je jednoznačným pilířem defenzivních řad. Lhenice ve 13 podzimních kolech inkasovali pouze osmkrát a i z tohoto důvodu se nachází v čele tabulky. Josef Prenner navíc vstřelil i jeden gól.

 

Pavel Temňák – volyňský krajní hráč by možná měl patřit spíše do záložní řady, ale v této jedenáctce je zařazen na kraj obrany. Vyšla mu hlavně druhá polovina podzimní části, celkem vstřelil sedm branek svého týmu.

 

Tomáš Balica – Skvělý podzim prožil záložník Husince, který svůj tým dotáhl devíti brankami a několika asistencemi k pátému místu v tabulce.

 

Marek Valta – záložník Vacova se vrátil do mateřského klubu po pražském angažmá a rovnou se stal důležitou součástí záložní řady. Na podzim vstřelil celkem 4 branky a na další góly asistoval. Stal se hráčem závěrečného 13. kola.

 

David Janoušek – záložník Sedlice je pro svůj tým naprosto klíčovou postavou, když vstřelil téměř polovinu všech podzimních gólů. Celkem jich bylo 12 a to stačí na dělené první místo v tabulce střelců.

 

Martin Ráž – zástupce Bělčic v nejlepší jedenáctce si během podzimní části připsal sedm vstřelených gólů, spoustu asistencí a kromě toho i ocenění pro nejlepšího hráče čtvrtého kola. Nutno dodat, že z ofenzivních hráčů Bělčic by se v top jedenáctce neztratil asi nikdo.

 

Patrik Šebesta – cehnický útočník vstřelil během podzimní části celkem sedm branek, čtyři z toho v jediném zápase proti Husinci. Nominaci se tedy zaslouží mimo jiné i za tento opravdu povedený kousek.

 

Petr Baloušek – dělený nejlepší střelec soutěže s 12 trefami má také místo v nejlepší jedenáctce podzimu, zvlášť když svými góly pomohl rezervě Junioru Strakonice ke krásnému třetímu místu.

 

Jan Hrach – V sestavě podzimu nemůže chybět ani sousedovický kapitán, který se stal nejlepším hráčem kola hned dvakrát! V devátém a ve dvanáctém. Celkem vstřelil na podzim devět gólů i přesto, že laboroval se zraněním.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.11.2021 14:01 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.