SESTAVA KOLA - 11. kolo - 1.A třída sk. A. Hlasujte pro svého favorita!

Datum kola: 24.10.2021

0

Hlasujte v sestavě kola, tentokrát do středečních 20:00 hod.!

Na post brankáře se sešly hned tři nominace. V naší sestavě je nakonec Jakub Formánek, který vychytal netolické střelce. Na druhé straně se zase činil Lukáš Varyš, který byl nejlepším hráčem Netolic, dvakrát ho zachránila tyč. 

No a speciálním případem je Michal Popovič. Ten zaskočil v bráně Trhových Svinů, ačkoliv už brankářské řemeslo pověsil na hřebík a chodí hrát za béčko Trhových Svinů beka. Tentokrát musel do akce v rukavicích a nepustil jedinou branku. Druhý den se pak navíc brankově prosadil za rezervu z pozice obránce. Protože jeho víkendový příběh si ocenění zaslouží, zařazujeme jen v naší sestavě do vybrané jedenáctky, byť na místě obránce.

 

Bek Martin Kozma si vysloužil za svůj výkon pochvalu od trenéra. Michal Žoček byl soušástí neprostupné defenzivy, stejně jako vimperský Milan Sedláček.

 

Robert Daniel přispěl Kaplici k výhře v Plané. Z postu krajního halva obral o balón ve druhé minutě stopera T. Pintéra a úspěšně zakončeným únikem nasměroval Spartakovce k tříbodovému zisku. Záložník Ondřej Hruška přispěl Svinům k výhře rovnou dvěma góly. Stejně tak se vedlo i Luďku Zborníkovi ze Semic. Filip Rokůsek patřil k nejlepším hráčům na place v utkání Netolic s Vimperkem.

 

V zápase Nové Vsi se Strunkovicemi výkon žádného z hráčů v ofenzivě vyloženě nevyčníval, prim hrála defenziva. Matěj Markes ale nakonec zápas rozsekl svou brankou. Vodňanský Jakub Píša byl označen za muže zápasu, když byl aktivní proti Velešínu a připsal si gól z penalty.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2021 13:27 do 27.10.2021 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.