SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 16.10.2021

0

Desáté kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Ve velmi těžkém zápase udržel díky několika skvělým zákrokům a dobré organizaci Zdeněk Řepka na Tatranu čisté konto. Týmový výkon Lišan a následné vítězství byl překvapením kola. Čisté konto se nerodilo snadno, ale díky dobře fungující defenzivě, ve které hrál důležitou roli Tomáš Hrbek, se stalo klíčem k úspěchu. Dvougólový Dominik Rais se podepsal ze zadních řad nejen k čistému kontu, ale také k drtivému vítězství Hředel. Radek Vanický se zapsal mezi střelce jedním gólem a nebyla to jediná šance, kterou v utkání měl.

 

Neúnavný Jiří Urban naběhal v Senomatech nejspíše nejvíce ze všech hráčů v tomto kole a pro zisk bodů svého Městečka dělal, co jen mohl. Ve středu hřiště odehrál dobrý zápas v luženském dresu Robert Grill. Jeho dvě branky byly důležité, bohužel pro Spartu ale body nepřinesly. Ofenzivní Dmytro Moroz byl jedním z tahounů, díky kterým získaly Senomaty velmi cenné vítězství nad Městečkem. Hattrick a skvělý výkon Tomáše Kejly byl rozhodujícím při výhře nad Lužnou.

 

Adam Vitner prolomil střeleckou smůlu z minulého kola a pod patnáctigólové vítězství nad Olešnou se podepsal čtyřmi góly a velmi dobrým výkonem. Veledůležitý gól zaznamenal v lišanském dresu krátce před odchodem do kabin z přímého kopu Jaroslav Haifler. Standardní situaci už snad lépe trefit ani nemohl a jeho gól byl základem k cestě za vítězstvím. Jakub Vávra ve druhém poločase třemi góly sestřelil Městečko a pod vítězství Beranů se podepsal tučným písmem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.10.2021 23:15 do 20.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.