SESTAVA KOLA - 7.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 25.09.2021

0

Je tu sestava 7.kola 1.B třídy, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor!

V brance se nachází František Verner, který předvedl ve svých 16 letech naprosto famózní výkon a i díky němu zvítězil Baník na hřišti Plesné. Za domácí se ve stejném utkání blýsknul Pfortner, který byl v celém zápase neúnavný a aktivní. V utkání s Habartovem zářili Jiří Žahourek, který vymazal habartovského Houdka, a Balák, který přispěl k výhře svého týmu dvěma brankami. Chyše deklasovala Křižovatku devíti brankami, hattrickem se podílel Daniel Michel a skvělý výkon okořeněný brankou předvedl nestárnoucí Jiří Hanzlíček. Dolní Žandov si připsal velice cennou výhru na hřišti Královského Poříčí. Nazarenko se blýskl hattrickem, neméně kvalitně se ale prezentoval Petr Sobotík, který letos nastoupil poprvé a v zápase si počínal naprosto suverénně. Remízové utkání Bukovan se Sedlecem sedlo především domácímu Mikoláškovi, pro kterého to byla v 16 letech premiéra v A týmu a zhostil se jí na výbornou, a hostujícímu Davidu Štěpánovi, který svůj skvělý výkon okořenil brankou. Za Hranice se zaskvěl Kamil Mojcher, který jako správný kapitán zavelel k obratu nad mariánskou Lokádou. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.09.2021 12:01 do 29.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.