SESTAVA KOLA - 4.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 04.09.2021

0

Je tu sestava 4.kola 1.B třídy, do které se dostalo několik velice zvučných jmen! Do středečního poledne máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči kola, se kterým se následně můžete těšit na rozhovor! 

V bráně se nachází Dominik Mašek, mladičký gólman, který pomohl Dolnímu Žandovu k těsné výhře. Před ním stojí Petr Hynek, který odehrál fantastické utkání a byl nesmírně užitečný v obraně, ale i v zakládání útočných akcí. Vedle něj stojí Ondra Paluka, který byl sice na straně poražených, ale za svůj výkon se rozhodně nemusí stydět. Dalším hráčem je Josip Elijáš, který je primárně hlavním trenérem Královského Poříčí, ale nastoupil na utkání proti Bukovanům a prezentoval se dvěma brankami. V témže zápase se předvedl i jeho spoluhráč Vladimír Číž, který se na vysoké výhře rovněž podílel dvěma brankami. V záložní řadě s ním je Tomáš Kuvík z Žandova, který toho, jak už je u něj zvykem, spoustu oběhal a navíc si připsal asistence k oboum žandovským brankám. Skvělý výkon. Pavel Moravec ze Sokolova dokazuje, že věk je jen číslo. Tento za rok již čtyřicátník se na výhře svého celku podílel dvěma vstřelenými brankami. V témže utkání se dvakrát prosadil i Martin Jurky, jehož branky byly jediné, které Hazlov vstřelil. Tomáš Balák z Lipové vstřelil hattrick Plesné a tak v naší nominaci nemůže chybět. Výběr uzavírá Daniel Houdek z Habartova, který vstřelil dvě ze tří branek svého mužstva a byl klíčovým hráčem zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.09.2021 16:37 do 08.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.