SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 15.08.2021

0

V 3. kole I.B třídy se nám blýskla obrovská smršť výborně hrajících záložníků. Kdo z nich vyhraje hráče kola? To bude jen na Vás!

Lukáš Frei - Vychytal proti silnému soupeři čisté konto a výborně řídil posřekovskou obranu. Díky tomu Postřekov porazil Dlouhý Újezd 4:0, a tím se zapsal se i do naší sestavy kola.

 

Petr Osvald - Rychlonohý krajní obránce, skvělě odehrál zápas proti Úněšovu a byl základem klenečské defenzívy. Nepustil soupeře k ani jedné gólové radosti a výsledkem 3:0 bralo Klenčí první body.

 

Václav Duffek - Stavební kámen mrákovského týmu. Stoper mrákova rozehrával s velice chladnou hlavou a začal tak mnoho útočných akcí. 

 

Ondřej Suchý - Hráč FK Plané, který po druhé ukázal, že se dokáže zapsat do sestavy kola. Sice FK Planá nedokázala vyhrát, ale Ondřej Suchý i tak odehrál velice dobrý zápas.

 

Josef Pikl - Střelec Chodského Újezdu. Bohužel jeho branka a ani jeho výkon nestačil na výhru proti Krchlebům. Zapsal se do sestavy navíc velice kvalitní hrou ve střední záloze.

 

Lukáš Waldmann -  Skvělý rozehrávač a mozek celého týmu. Výborně řídil hru Kdyně a z pozice středního záložníka dokázal posílat rychlé přihrávky do útoku.

 

Jiří Závodný - Asistoval na první gól Postřekova, a tím také táhl postřekovské proti silnému soupeři do vítězství 4:0. Svojí útočnou hrou překvapil nejednoho z hráčů Dlouhého Újezda.

 

Jakub Bukva - Jako tým neodehráli zrovna šťastné utkání. Ale Jakuba jsme zvolili jako individuálně velice talentovaného hráče. Uvidíme, jak se jeho výkon bude měnit v dalších zápasech.

 

Marek Gabriel - Hráč, který byl hlavním strůjcem obratu proti Chodskému Újezdu. V první polovině prohrávali 2:0, ale krchlebský střelec nasázel Chodskému Újezdu 3 góly za jeden poločas. A utkání nakonec vyhráli 4:2. 

 

Marek Falout - Tento hráč dokázal ve dvou zápasech vstřelit 6 gólů a zůstává tak na první příčce nejlepších střelců soutěže. Nejen, že dokáže střílet branky ze hry, ukázal také svojí výbornou střelu i z přímých kopů. Kdy už dvakrát nedal gólmanovi ani malou šanci na chycení.

 

Michael Nidl - Hráč Dynama, který táhne Horšovský Týn do prvního místa tabulky. Díky Michaelovi Nidlovi a Marku Faloutovi dokázalo Dynamo vstřelit už 8 branek za dva zápasy. A proto se také oba objevili v naší sestavě kola. Všichni jsme zvědaví na jejich další výkony. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.08.2021 12:22 do 18.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.