ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA (Roman Čadek) - 5.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Je jím letos již po třetí Chodovský středopolař Roman Čadek, který si svými výkony neustále říká o místo v nejlepších jedenáctkách jednotlivých kol. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Romane, výhercem naší ankety se stáváš již po třetí a mně se prázdní můj zásobník otázek, jak se ti v Chodově líbí a jsi zde spokojen?
Chodov je blízko Domažlic a jsem tu nesmírně spokojený. Máme perfektní trenérský štáb, skvělou partu hráčů a dokonce dobrého správce stadionu, který nezkazí žádnou legraci a vždy nás pobaví. Hraje se mi tu opravdu skvěle, parta je bezvadná a k tomu nám obec Chodov a Trhanov společně s naším oddílem na jaro připravily velkolepé překvapení.
Jaká překvapení máte na mysli?
Když jsem přicházel do Chodova, říkal jsem s velkou nadsázkou manažerovi týmu, že bych si přál, aby Chodov udělal zavlažování trávníku, protože jsem na to byl zvyklý u domácích zápasů v Domažlicích. No a ono se mi to vážně splnilo! Sice jim to trvalo déle, ale jak se říká, kdo si počká, ten se dočká. (smích)
Zhodnocení posledního zápasu proti Tlučné?
Proti Tlučné se mi hrálo dobře. Soupeř byl fotbalový a takové zápasy mě baví mnohem více než proti týmům, které se jen brání a zápas je takřka na jednu branku. Chtěl bych opravdu velmi pochválit trávník, který byl naprosto unikátní, a na takovém pažitu se hraje také jinak. Škoda, že jsme zápas nedotáhli do vítězného konce nebo alespoň do remízy.
Jak se hrálo proti Honzovi Mudrovi, zkušenému hráči?
Honza potvrdil své kvality, které získal během svých velkých fotbalových angažmá, ať už v Česku, Polsku nebo Německu, kde hrál na vysoké úrovni. Byl pro svůj tým velmi platný, vždy nás chladnokrevně potrestal góly po našich chybách nebo připravoval šance pro své spoluhráče. Po zápase jsem za ním šel a řekl mu, že je ho velká škoda v takové soutěži. Tlučná může být nesmírně šťastná, že má ve svých řadách tak zkušeného ostrostřelce.
Čeká vás domácí zápas s Dlouhým Újezdem. Byly nějaké speciální přípravy na tento zápas?
Dlouhý Újezd je vždy velmi nepříjemným soupeřem. Trenéři nám lehce připomněli jejich největší silné stránky, po kterých hrozí a jsou nebezpeční. My se každopádně budeme snažit hrát naši ofenzivní kombinační hru jako v každém zápase. Musíme využít každou naskytnutou brankovou příležitost a úspěšně ji zakončit gólem.
Máte stále ambice na postup? Jak probíhají tréninky?
Ano, ambice máme stále stejné. Ztrácíme sice několik bodů na lídra tabulky, ale sezóna je ještě dlouhá a může se stát cokoliv. O to víc musíme makat, soustředit se na každý zápas a věřit v úspěšný konec.
Romane moc děkuji za další rozhovor, ať se daří a ať dosáhnete všech svých cílů.

Autor: Šimon Dubský

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.