SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 01.08.2021

0

Je zde první sestava kola soutěžního ročníku 2021/2022. Kdo se do ní dostal a za jaké týmové zásluhy? Hlasovat o hráče kola můžete až do středečního poledne - registrovaní uživatelé jednou za hodinu, neregistrovaní jednou za 24 hodin.

František Jarolím - Podržel svůj tým na Rapidu několika důležitými zákroky a udržel pro své Nýrsko nulu při konečném výsledku 0:1.

 

Tomáš Denk - "Výrazná posila našich obraných řad. Společně s Michalem Praisem drželi celý defenzivní blok a nepouštěli útočníky na dostřel branky", uvedl trenér Chotíkova Petr Kučera

 

Pavel Valenta - Kapitán nováčka z Radnic byl slyšet na celém hřišti a jeho organizace obranné hry vymazala domácí útočníky Šperla s Havlíčkem.

 

Martin Liška - Spolu se zbytkem obranné řady Staňkova odolával ve Zruči až do samotného závěru a pomohl tak ke konečnému remízovému stavu.

 

Adrian Cirok"Konečně si začíná zvykat na mužský fotbal a zjednodušuje svou hru. Dal dva krásné góly a hodně svou produktivitou týmu pomohl", uvedl trenér Chotíkova Petr Kučera.

 

Adam Heller - Na pozici ofenzivního středního záložníka, nebo podhrota, působí už delší dobu jistě. Podílel se brankou na obratu při výhře s Bolevcem.

 

Jan Esterka - Podílel se na obraně domácího útoku a krásnou brankou na 0:3 korunoval poločasovou demolici Holýšova.

 

Luděk Leitl - Kapitán Tlumačova dostál svému postavení. Nejdříve vybojoval míč na středu hřiště, aby jej předložil Copákovi ke skórování a v závěru prvního poločasu sám proměnil pokutový kop.

 

Leonid Gavrylovskyy - Levý horobřízský křídelník vstřelil v Nepomuku dvě branky, na další se podílel a zařídil tak svému týmu výhru.

 

Pavel Javorský - Hrající trenér domažlické rezervy se sám postaral o jediné dvě branky svého týmu, při výhře ve Stříbře.

 

David Kroc - Radnický křídelník proháněl holýšovskou obranu od samého začátku i tím, že si s Pavlem Aubrechtem ml. pravidelně měnili posty. Podílel se na první brance a čtvrtou sám vstřelil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.08.2021 08:59 do 04.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.