Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Podzim bohužel nabídl pouze osm odehraných kol. Pro některé týmy ani to ne. Podzim je tak kvuli aktuální situaci ukončen a my vám i přes to přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulých osmi kol. Která byla vybrána na základě zaslaných nejlepších jedenáctek od zástupců klubů a fanoušků. 

Brankář

Jan Budín (Boršov nad Vltavou) - Letní posila Boršova nad Vltavou, kam zamířil z Vodňan. Ihned se stal jasnou jedničkou a oporou týmu. Má velký podíl na aktuálním umístění svého týmu.

Obrana

Jiří Koch (Sedlec) - Opora zadních řad Sedlece. kromě defenzivních povinností zvládal opět i ofenzivu. Vstřelil čtyři brankya s Lukášem Koňaríkem je nejlepším střelcem svého týmu. 

Přemysl kukačka (Hrdějovice) - Kapitán Hrdějovic a veliká opora týmu. Hrdějovice neměly dobrý vstup do sezony, ale na Přemysla Kukačku byl spoleh. O jeho zkušenost a spolehlivost se mohl tým opřít a v posledních zápasech už pravidelně bodoval.

Tomáš Tůma (Lhenice) - Stopér a kapitán Lhenic, který svůj mateřský klub neopustil ani po letním odlivu hráčů a následném odhlášení I.A. třídy. I když Lhenice odehrály pouze 6 zápasů, tak Tomáš Tůma patřil vždy k nejlepším hráčům na hřišti. 

Záloha

Dominik Fuciman (Zlatá Koruna) - Ofenzivní fotbalista, který někdy nastupuje v záloze jindy zase v útoku byl střeleckým tahounem posílené Zlaté Koruny. Vstřelil sedm branek a je nejlepším střelcem svého týmu. 

Lukáš Wohlgemuth (Malše Roudné B) - Tahoun ofenzivy rezervy Malše Roudné. Vstřelil šest branek a táhl většinu akcí svého týmu. Hráč s dobrou střelou z dálky. 

Petr Gutheis (Větřní) - Ofenzivní opora ofenzivy svého týmu. Vstřelil tři branky a několik dalších branek připravil pro své spoluhráče. 

Petr Dvořák (Kamenný Újezd) - Výrazná postava ofenzivy Kamenného Újezda. Jeho pět branek a výborné výkony domohly jeho týmu k tomu, že se po několika sezonách pohybuje na špici tabulky.


Útok

Josef Kurali (Trhové Sviny B) - Nejlepší střelec svého týmu. Mladý tým na jeho střelecké schopnosti hodně spoléha. Sedm branek je toho jasným důkazem. 

Michal Toman (Loučovice) - Kanonýr Loučovic opět sype branku za brankou. Vstřelil jich sedm a v každém zápase je velice nebezpečný pro branku soupeře. 

Stanislav Budík (Frymburk) - Nejlepší střelec soutěže díky němuž se Frymburk dělí o vedoucí pozici s Boršovem nad Vltavou. 


Náhradníci - Martin Hüttner (Loučovice), Tadeáš Zeman, Šimon Štiter (oba Dolní Dvořiště), Michal Postl (Chvalšiny), František Benhák, Jan Gruber ( všichni Boršov nad Vltavou), Rudolf Weinhard (Větřní), Michal Granov (Hrdějovice), Jan Šebelka (Zlatá Koruna), Robin Bilas (Malše Roudné B), Aleš Prokop (Kamenný Újezd)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.