SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020

Datum kola: 20.11.2019

0

Spousta hráčů předváděla v již uplynulé sezóně nadstandardní výkony. Někteří trvale, jiní vylétli v některých zápasech. Přesto je mnoho hráčů, bez kterých si trenéři, fanoušci a činovníci klubů nedovedou jejich top sestavu představit. Zdaleka ne všichni se vešli do sestavy sezóny, kterou vám dnes nabízíme. A tak si mezi jedenáctkou vyvolených vyberte svého favorita a pošlete mu mraky hlasů, ať může bojovat i o celkové vítězství.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

Tomáš Krutský (NUČ) - 1195 odehraných minut, 3 ŽK, 5x čisté konto, 5x hráč zápasu. Tomáš patří k dlouholetým oporám mužstva, v letošním ročníku dosáhl na magické číslo 100 vychytaných nul. A všichni doufají, že nesplní svoji výhrůžku, že po stovce skončí.

 

Miloslav Klička (JLH) - 1192 odehraných minut, 0 na kontě karet, 0 gólů. Míla je elegantní stoper, není snadné ho obejít ani přehlavičkovat. Jako obránce odehrál celou sezónu bez obdržení karty. Trenér František Machurka si bez něj nedovede obranu představit.

 

Jakub Novotný (ŽIŽ) - 1052 odehraných minut, 4x ŽK, 2 góly, 4x hráč zápasu. Kuba vytvořil se svým parťákem Kubelkou skvělou stoperskou dvojici. Pověstné jsou jeho útočné výlety a podpora útoku. Ač není příliš velký, je dobrý hlavičkář.

 

Marek Hrabal (VEL) - 965 odehraných minut, 1x ŽK, 0 gólů, 2x hráč zápasu. Marek je dalším gentlemanem v obraně, za což hovoří jediná karta. Bez něj je obrana Velimi poloviční, cení si jeho výkony vedoucí mužstva Jaroslav Češpiva.

 

Marek Šulc (NUČ) - 1195 odehraných minut, 1x ŽK, 8 gólů, 2x hráč zápasu. Nepostradatelná osobnost v obraně druhého týmu tabulky. Postrachem soupeřů jsou trestné kopy v jeho podání, kdy dokáže dát gól ze třiceti metrů nebo od střídaček.

 

Ondřej Martinek (ŽIŽ) - 974 odehraných minut, 0 ŽK, 5 gólů, 5x hráč zápasu. Rychlík na kraji zálohy, Ondra má snad dvoje plíce. Hraje důrazně, ale slušně.

 

Milan Pánek (LIB) - 1179 odehraných minut, 3x ŽK, 10 gólů, 6x hráč zápasu. Milan je motorem libodřického týmu a společně se Sovou tvoří hru týmu. Dokáže se gólově prosadit, má skvělý výskok. Má nejvíce nominací na hráče utkání.

 

David Živný (ŽIŽ) - 931 odehraných minut, 7x ŽK, 1x ČK, 5 gólů, 2x hráč zápasu. David je nadprůměrný hráč okresu. Má skvělé vedení míče, výbornou postavu a zarputilost, kterou někdy přehání a je často trestaný kartou.

 

Tomáš Kubíček (JLH) - 1176 odehraných minut, 1x ŽK, 9 gólů, 5x hráč zápasu. Tomáš patří k talentům lhotecké kopané. V devatenácti letech patří k oporám mužstva. Nechybí mu rychlost, díky které se dokáže prosadit do gólových pozic.

 

Tomáš Dufek (KOU) - 1110 odehraných minut, 0 ŽK, 13 gólů, 4x hráč zápasu. Po podzimní části král tabulky střelců - co zápas, to gól. Tomáš těží ze své rychlosti a spolupráce s kolegou z útoku Keltnerem. Je těžké ho chytat, když dostane míč za obranu.

 

Aleš Dostál (KRA) - 1203 odehraných minut, 3x ŽK, 12 gólů, 2x hráč zápasu. V týmu na něj spoléhají jako na střelce gólů. Aleš je druhý v pořadí střelců a bez něj by Krakovany nejspíš góly téměř nedávaly. 

 

Náhradníci:

Do sestavy se nedostalo mnoho opor svých týmů, hráčů s mnoha skvělými výkony. 

Brankáři: Karban, Dejmek, Havránek

Obránci: Kubelka, Baško, Tlučhoř

Záložníci: Olah, Rous, Jirků, Královský, Lazaryev

Útočníci: Kubalík, Potůček, Lekeš, Vohnický, Svoboda

 

Tak se dejte do hlasování. Na webu Fotbal u nás se nadále můžete těšit na statistiky soutěže, hodnocení týmů a rozhovory se zajímavými osobnostmi klubů. A proto sledujte naše stránky i nadále.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.