SportFotbal SESTAVA ROKU - Divize A, 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Sestava roku je tu! Vybrat pouze jedenáct nejlepších bylo opravdu složité, ale top výběr ze všech celků je na světě! Podpořte svého favorita v diváckem hlasování a dopřejte mu ocenění hráče sezóny!

Brankář

 

Pouhých 23 branek ze všech zápasů inkasovala Admira, lví podíl na tom měl Martin Jungr. V důležitých momentech svůj tým podržel skvělými zákroky a spolu s ním fungovala dobře celá defenziva. Může se pyšnit také králem v počtu vychytaných nul. Uvidíme, jak mu velmi slušný průměr inkasovaných gólů vydrží v ČFL.

 

Obrana

 

Stálicí a obrovskou jistotou byl na Doubravce velezkušený Petr Knakal. Poslední zápas sezóny byl pro něj rozlučkový, připsal si v něm asistenci a v klubu končí. Na hřišti neprohrál snad jediný výškový souboj, působil velmi jistě a nechyboval.

 

Nejen defenzivu, ale vůbec celý tým, dokázal Jan Martinic ošéfovat a držet ho stále v pozoru. Odehrál výbornou sezónu, připsal si několik branek. Jeho výkony byly velmi důležité, stejně jako jeho přítomnost na hřišti. Admira tak měla velmi silný základ, jehož výsledkem je první místo. A také nejlepší defenziva v soutěži.

 

Druhou nejlepší obranu dle počtu inkasovaných branek měla Čížová. Na stoperu odehrál důstojnou a důležitou roli David Novák. Obrana byla velmi kompaktní, zkušená a těžko se překonávala. I jihočeský klub tak měl na čem stavět ze zadních řad.

 

Záloha

 

Levá strana v Soběslavi patřila Filipu Vaňkovi. Ten se svými výkony zařadil mezi nejlepší hráče soutěže, což dokázal i gólově vyjádřit. Trefil se hned 27x, čímž si zajistil třetí příčku mezi top střelci. Ofenziva Soběslavi stála především na něm.

 

A také na Aleši Kutnerovi, který neskutečné množství gólů připravil a sám jich vsítil patnáct. To z něj dělá druhého nejproduktivnějšího hráče jihočechů a také čtvrtého nejlepšího střelce v soutěži. Ve spolupráci s Filipem Vaňkem byl pro soupeře velkým postrachem. V zápasech si držel stabilně dobré výkony.

 

Exligový fotbalista pražské Slavie a jeho výkony v dresu Čížové jsou k nepřehlédnutí. Petr Janda stále ukazuje, že dosahuje neskutečných fotbalových kvalit a že je to pan fotbalista. Pro svůj tým velmi důležitý. Byť olik gólů nedává, tak je připravuje, stejně jako šance na ně. Tvůrce hry, těžko ho lze obrat o míč.

 

Tachov měl dobrý podzim, ale jaro bylo slabší. Z krize se však dostal. Od začátku do konce sezóny si držel velmi stabilní výkony Milan Braun, který jako správný kapitán nikdy nezklamal a tým nenechal ve štychu. Několikrát se prosadil i gólově, branky dokázal také připravit. Především jeho spolupráce s Patrikem Vyletou byla velmi úderná.

 

Útok

 

Ofenzivní síla Admiry stála především na Štěpánu Zahálkovi, který se stal zároveň druhým nejlepším střelcem soutěže s 28 góly. V každém zápase ukazoval své kvality a velkým dílem se zapsal pod postup pražského klubu do ČFL. Byl postrachem každého týmu, obránci si s ním nevěděli rady.

 

Nejlepší střelec je z Čížové. Jmenuje se Martin Jirouš a na svém kontě má 33 branek. Útočník se skvělým výběrem místě ve vápně byl pro každý tým obrovskou hrozbou. Jeho levačka trápila každý tým, málokdy se neprosadil. Dokázal se trefit téměř z každé pozice, svých šancích si dokázal vážit a proměňoval je.

 

Výkony Rakovníka stály ve velké míře na Jaroslavu Červeném, který měl především jaro naprosto fantastické. Nebylo zápasu, ve kterém by propadl. Jako správný kapitán svůj tým táhl k dobrým výkonům, které se na jaře dostavily. Góly dokázal připravit, sám se trefil 11x.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.