SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 19.05.2019

0

Další kolo za námi a přinášíme opět výběr jedenácti nejlepších. Jako vždy bylo nesmírně těžké vybrat mezi tolika hráči, ale místo v sestavě je omezené. Věříme, že zde najdete svého oblíbence či favorita a podpoříte jej svými hlasy.

Začíname výborným výkonem brankáře Čisté Václavem Kratochvílem, který udtžel čisté konto a pomohl ke třem bodům. V naší tříčlenné obraně si vysloužili místa Milan Pedál z Řevničova, Petr Bradáč z Janova a Lukáš Polcar z Pavlíkova. Tito tři beci udělali vše proto, aby jejich tým zvítězil, a i když se některým vyhrát nepoštěstilo, tak do sestavy kola jednoznačně patří. 

 

V ofenzivně laděné sestavě se objevuje Jakub Kail, další hráč Janova. Vedle Kaila se nachazí jeho spoluhráč a také poslední hráč Janova Jiří Linc. Jeho skvělý výkon nezůstal bez povšimnutí, a tak skončil v jedenáctce kola. Dalším hráčem záložní řady je defenzivně laděný Tomáš Horvát z Jesenice. Posledního parťáka jim bude dělat hráč Pavlíkova Adam Mašek. Ten, i když nepředvedl nijak velký výkon, tak jsem patří za dobré vykony v posledních kolech.

 

Útočné triádo tvoří z leva Jan Hruška z Roztok, který svými přihrávkami do vápna dělal velké problémy. Na hrot se postaví Jan Husák z Kroučové. I přes prohru jeho týmu byl rozdílovým hráčem na hřišti. Vytvořil si mnoho šancí a mohl mít více než jednu branku. Naši sestavu kola uzavře Petr Kovařík, hráč Sýkořice se v zápase s Oráčovem blýskl hattrickem a není se čemu divit, že se i on zde nachází.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.05.2019 23:45 do 22.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.