SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 23.03.2019

0

Okresní trávníky přivítaly první jarní kolo, ve kterém bylo k vidění spousty zajímavého. Týmy se po zimní pauze poprvé střetly v mistrovském zápase my vám přinášíme jedenáctku hráčů, která nejvíce zaujala. Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy.

V brance má své místo Petr Procházka, který držel naděje Lužné a zachránil ji od daleko větší prohry. Václav Zuska předvedl bezchybný stoperský výkon, který vyšperkoval pěkným gólem. Stálice kněževeského fotbalu v podobě Jana Vrábíka nesmí v tomto kole chybět. Jako jediný snesl přísnější měřítko a na výhře svého týmu se podílel jedním gólem. Na pravém beku odehrál dobrý zápas Petr Suchý, který dokázal ve většině případů eliminovat nebezpečného Petra Čecha.

 

Za Městečko se zápas povedl Jaroslavu Grillovi, který přes svou stranu nikoho nepustil a pomáhal zakládat nebezpečné akce Ohnivců. Jakub Kučera si odehrál ve středu hřiště své a proti Hředlím se blýskl kuriózním gólem z půli hřiště. Hattrick si připsal Jakub Černý, který v dresu Olešné vyčníval. Martin Wittmayer byl součástí rynholecké kanonády, když si na svou pažbu připsal tři zásahy.

 

Po zranění se vrátil do sestavy Dominik Varyš a návrat na hřiště se mu povedl. Ukázal, že je stále tahounem a připsal si dva góly. V Rynholci najdeme také čtyřgólového Milana Berana, který spolu se svými spoluhráči pomohl deklasovat Jesenici osmi góly. Poslední flek je pro Jiřího Jurgovskiho. I když sám branku nedal, další připravil a s jeho rychlostí měly Hředle velké problémy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.03.2019 23:06 do 27.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.