SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 14.10.2018

0

Sestava 8. kola byla zveřejněna na našem webu. Až do středečního poledne můžete také hlasovatpro Vašeho favorita v anketě o hráče kola.

Radek Švarcbek (Planá) – Trápící se Planá vydolovala v souboji dvou zatím nejhorších týmů soutěže s Kozolupy dva body. Brankář Švarcbek udržel čisté konto a několikrát svůj tým podržel. Následně Plané pomohl i v penaltovém rozstřelu.

 

David Vitoň (Stráž) – Stráž poprvé v sezóně zvítězila za tři body, na čemž měl velkou zásluhu i Vitoň. Ve 22. minutě si totiž naběhl z pozice stopera až šestnáctce a krásnou střelou otevřel skóre zápasu.

 

Martin Šinál (Bělá) – Bělá sesadila ve velmi okleštěné sestavě lídra tabulky z Dlouhého Újezdu. Velmi dobrým výkonem směrem dozadu se o to přičinil také Šinál.

 

Tomáš Hruška (Chodov) – Chodov si proti Kolovči s chutí zastřílel. Na výhře domácích 5:1 se Hruška podílel dvěma zásahy.

 

Martin Trejbal (Chodský Újezd) – Záložník Chodského Újezdu odehrál proti Mrákovu výborný zápas. Byl hodně vidět a už v 5. minutě vstřelil úvodní gól zápasu.

 

Michal Meszároš (Úněšov) – Výborně zahrál úněšovský záložník Michal Meszároš. Ten Kdyni načal proměněnou penaltou, ale především byl jako motor ve středu hřiště Slávii hodně platný.

 

Josef Zivčák (Chodský Újezd) – Zivčák dvěma góly navýšil vedení Chodského Újezdu proti Mrákovu už na 5:1. Hosté už pak stačili jen korigovat.

 

René Táborek (Chodová Planá) – Do skvělé formy se dostal René Táborek. Fotbalista Chodové Plané nastřílel druhý hattrick v řadě!

 

Patrik Eger (Úněšov) – Úněšovský kapitán se proti Kdyni hned dvakrát střelecky prosadil a výrazě tak pomohl k prvnímu vítězství nováčka na vlastním stadionu.

 

Mikuláš Pustovojt (Bělá) – Bělá přehrála ve velmi oslabené sestavě dosud vedoucí Dlouhý Újezd, který vystřídala na čele tabulky. Oba góly vstřelil útočník Pustovojt, který se v závěrečné čtvrthodině dvakrát nacházel tam, kde měl.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Vědět o sobě znovu dal kanonýr Chodové Plané Pavel Chval. Ten se do sítě Krchleb trefil dvakrát a suverénně vede tabulku střelců soutěže se 17 zásahy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2018 11:22 do 17.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.