SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 23.09.2018

0

Páté kolo nabídlo spoustu zajímavého. Žehrovice pokračují na vítězné vlně, Liviu se v Sýkořici utrhl a byl to jeho zápas, Řevničov deklasoval Chrášťany čtrnácti góly nebo čisté konto po dobrém výkonu Kopáčka. Věříme, že v sestavě najdete právě svého favorita a podpoříte ho hlasy.

V brance nesmí chybět Martin Kopáček, který proti Branovu vychytal čisté konto a několikrát předvedl své umění. Klobouk dolů před Daliborem Moulisem, který statečně sváděl souboje s mladými a rychlými hráči Janova. Roztoky neinkasovaly také díky pohotovému výkonu stopera Jakuba Texla. Posledním obránce je řevničovský Jan Urbanovič. Ten také dopomohl k čistému kontu a svůj výkon korunoval gólem.

 

Žehrovice jsou i nadále na vítězné vlně. Porazit Pavlíkov pomohl nejen dobrým výkonem, ale také jednou brankou Jan Elsnic. Jeho protivník Adam Mašek zahrál opět nad rámec této soutěže a přidal opět gól. Řevničov má zdá se nového kapitána. Nebo to je jen kvůli korunám do pokladny? Michal Beneš je taktéž nadstandardním hráčem pro okresní fotbal, což vyjádřil nyní dvěma góly. Tři góly ze čtyř roztockých má na svém kontě Pavel Hruška.

 

Byť nedal Marek Bradáč penaltu, odehrál opět výborný zápas. Neustále zatápěl obraně Branova a odměnou mu byly dva góly. One man show v podání Livia byla k vidění v Sýkořici. Čtyři branky a dvě asistence mluví za vše. Poslední místo v sestavě má Vojtěch Kapr, který stihl hattrick v prvním poločase a podílel se na popravě Chrášťan.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.09.2018 23:54 do 26.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.