SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 16.09.2018

0

Čtvrté kolo soutěže nám přineslo hodně gólové zápasy, úspěšné momenty a skvěle proměněné šance. Opět se nám předvedlo mnoho talentovaných hráčů a my jsme pro vás vybrali ty nejlepší z nich. Doufáme, že si svého favorita mezi nimi najdete, a jistě bude stát za to, když ho podpoříte. 

Do brány se tentorkát postavil Pavel Šulek, který vychytal čisté konto a zejména na začátku druhé půle předvedl skvělé zákroky a jeho tým i díky němu dokázal zvítězit. Na pozici obránce si odehrál své Tomáš Mates, byl aktivní i vpředu a svůj výkon zakončil vstřelenou brankou. I když Petr Matoušek nastoupil až do druhého poločasu dodal týmu gólovou pojistku pro plný bodový zisk. Poslední místo obránce obsadil tento týden kapitán rakovnického Tatranu Michal Čermák, který znepříjemňoval celý zápas práci soupeři a navíc s jistotou proměnil pokutový kop. 

 

Velice aktivní výkon odměněný i krásnou gólovkou předvedl tento týden Dominik Žďánský a své místo v sestavě si jistě zaslouží. Za odběhanou a útočnou hru, ze které pramenily i gólové situace je zde Petr Nováček. Výkon Matěje Cafourka byl základník kamenem pro zrození velkého překvapení v podobě porážky Slaného. Svou nominaci si bez pochyb zaslouží dvougólový Radim Linc pro jeho odhodlání a tažení týmu. 

 

Šikovným útočníkem se ukázal být Hadj Abdellatif Makram Ben, když otevřel gólový účet v zápase s Jedomělicemi. Druhým dvougólovým hráčem v sestavě je Karel Hoch, který kromě gólových situací zářil na hřišti po celou dobu zápasu. Sestavu nám uzavírá Filip Novotný, který i přes prohru svého týmu zasadil hattrick a posunul tak svůj tým o něco výš v očích soupeře. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.09.2018 23:38 do 19.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.