Jsem vděčný za každou minutu, kdy můžu být na hřišti, říká Karel Hoch

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím je unhošťský útočník Karel Hoch, který kromě gólových situací zářil po celou dobu zápasu s Družcí. Karel je velký vtipálek, kterému to navíc na hřišti opravdu jde! Tak budeme držet palce, aby Unhošť stoupala v tabulce a Karlovi to dál dobře mířilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hned na úvod se zeptám, co říkáš na získání tohoto ocenění?
Samozřejmě si toho ocenění vážím a děkuji všem, kteří mi poslali hlas. Je to i ocenění pro celý tým, všichni makali na 1000% a já jen doklepával míče do branky.
Myslíš, že to byl tvůj nejlepší výkon?
Určitě ne, měl jsem už v přípravě trochu problémy s kotníky, takže stále nemůžu hrát naplno a chybí mi i jistota na míči vinou nedostatku tréninků, i přes to si myslím, že jsem podal slušný výkon, ale nejlepší výkon to nebyl.
Na začátku kola se vám až tak nedařilo, co myslíš, že se změnilo?
Tak ono se toho moc nezměnilo, spíš se teprve sehráváme, letní příprava nebyla dlouhá, takže se stále ještě poznáváme jak na hřišti, tak i mimo hřiště a postupně si to sedá a věřím, že zápas od zápasu budeme podávat čím dál lepší výkony a budeme stoupat tabulkou vzhůru.
Co tě spolehlivě vyburcuje k lepšímu výkonu?
Nejvíc mě před zápasem dokáže nabudit Kája Gott a jeho neskutečná pecka Dám dělovou ránu. (smích)
Máš, nebo měl jsi nějaký fotbalový sen?
Momentálně je mým snem zahrát si Evropskou ligu v Unhošti, letos nám to nevyšlo a vypadli jsme z poháru brzy, tak to zkusíme zase za rok (smích) Jinak jako malý jsem měl sen, že budu hrát za Spartu a budu jako rozhodčí v první lize. Když jsem trochu vyrostl, tak jsem zjistil, že to nejde, takže jsem se rozhodl, že jednou bych chtěl být rozhodčí v první lize.
Od kolika let hraješ fotbal?
Fotbal hraji odjakživa, takže už ani pořádně nevím od kolika. Asi od té doby co umím chodit, byl jsem velmi vyspělé dítě a začal jsem chodit už někdy první týden po narození, takže tak nějak jsem začal i hrát fotbal (smích).
Co považuješ za svůj největší fotbalový úspěch?
Těch úspěchů bylo víc, zažil jsem 3x postup do vyšší soutěže a vážím si každého z nich. Měl jsem možnost zahrát si i v Rakousku, takže spíš jsem vděčný za každou minutu kterou můžu být na hřišti. Takže za největší úspěch považuji to, když odehraji zápas ve zdraví, povede se mi třeba i ukopnout se a dát gól, po zápase si sednout se spoluhráči a dát si jedno.
Ještě by naše čtenáře určitě zajímalo, jestli máš nějaké další koníčky?
Ano mám, jeden z mým nových koníčků v Unhošti je návštěva kulturního zařízení Relax na Kladně se svými spoluhráči Dvořkou a Kejhysem a doufejme, že se náš kulturní spolek rozroste i o další spoluhráče. Jinak nemám čas na jiné koníčky, prostě fotbal je můj jediný koníček.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.