SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 08.09.2018

0

Další kolo za námi a opět přinášíme top jedenáctku. Zadní řada je tvořena hráči z Kněževsi, velké zastoupení zde má i Lubná. Největším favoritem je bezesporu Adam Trejbal, který dal hned devět gólů!

V brance má své místo Ladislav Lenner. Udržel čisté konto a podržel svůj tým při penaltě, která by mohla změnit vývoj zápasu. Před sebou má dva spoluhráče. Milan Krejčí měl v obraně dosti práce a vše řešil zkušeně s přehledem. Jan Vrábík zaznamenal dva góly a vzadu přes sebe také nikoho nepustil. Lužná měla obrovskou sílu v podobě Jiřího Dolhého, který zastavil hned několik nebezpečných akcí soupeře a počínal si výborně. Na kraji obrany nesmí chybět Tomáš Pichner ze Senomat, který byl aktivní a svůj dobrý výkon korunoval hezkým gólem.

 

Marián Bok dělal svou šikovností neustálé problémy slabeckým, zapojil se do několika kombinací, většinou těch gólových. To samé se dá říci o Denisu Vopatovi, který si plnil i defenzivnější povinnosti, kterých ale nebylo oproti jiným zápasům tolik, a tak si mohl užít i ofenzivních choutků. Vsítil úvodní branku. Přetlak byl na pozici ofenzivních hráčů. Na křídlo jsme umístili Dominika Koláře. Ten dělal problémy Městečku svou dravostí a dal jeden gól. V sestavě tak máme hned čtyři útočníky.

 

Ve šlágru kola sehrál podstatnou roli Radek Pokorný. První gól dal a druhý krásným centrem připravil. Devět gólů za jeden zápas? To už je jiná liga... Přesně to se povedlo Adamu Trejbalovi, který bez jakékoliv lítosti sestřelil Slabce. Poslední místo v sestavě kola má rynholecký Lukáš Dadák. Ten zaznamenal oba góly svého týmu, když zejména ten druhý stál za to.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.09.2018 23:36 do 12.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.