SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Jan Vild - Slavoj Mýto

Pokud se něco slavojským bafunářům v letním přestupovém období podařilo, tak to je příchod Jana Vilda. Tento velezkušený gólman si vyšší soutěž již dříve vyzkoušel a nyní nasbírané poznatky předvádí mezi třemi tyčemi i v Mýtě!

 

Jan Kubr - Jiskra Domažlice B

Domažlický kapitán je velkým držákem celého týmu Benfiky, která se drží na předních místech tabulky. I když se rezervě Jiskry nevyhnuly výkyvy, byl právě tento krajní bek tím mužem, který dokázal dovést Domažlice tam, kde jsou.

Martin Varga - Sokol Lhota

Bývalý mládežnický fotbalový reprezentant, který si zahrál po boku několika slavných českých plejerů, nyní válí za sokoli ze Lhoty, která přes léto prošla velkou obměnou, ze které se po počátečních problémech dokázala vyhrabat a právě tento stoper je jedním z důvodů!

Petr Ženíšek - Slavia Vejprnice

Vejprnického trenéra Šámala přes podzim uchvátil právě tento devatenáctiletý stoper, kterého ač krajský přebor prověřuje teprve prvním rokem, tak již teď patří k hlavnímu pilíři slávistické obrany.

Stanislav Rous - Horní Bříza

Horní Bříza se může chlubit druhým nejmenším počtem obdržených branek a příčin je hned několik. Jednou takovu je ale forma tohoto obránce, který po celou podzimní část podává vyrovnané výkony a nejednomu útočníkovi se o jeho osobě určitě zdá!

 

Michal Černý - Rokycany

Rokycanská stopa v naší anketě má právě tuto podobu - osmigólového záložníka, který těží ze součinnosti celé záložní řady exdivizního týmu, který se nachází na prozatimním druhém místě v nejvyšší krajské soutěži.

David Míka - Chotíkov

Mozek a hnací síla chotíkovské hry nemůže v nejlepší jedenáctce soutěže chybět! Tento playmaker se kromě nespočitatelného množství asistencí může chlubit i sedmi zářezy na pažbě a především na něj se může trenér Nykles vždy spolehnout.

Tomáš György - Okula Nýrsko

Starší se sourozenecké dvojice Györgyů v Nýrsku, Tomáš, je jedním ze stavebních kamenů okulského mančaftu, který se po polovině soutěže může těšit z dostatečného počtu bodů, které by měly stačit pro klidné jaro, ve kterém vám tento hbitý záložník ještě ukáže něco ze svých čar a kouzel!

Tomáš Habart - Tachov

Ano, tak se jmenuje jedna z tachovských hvězdiček. Nezištné a geniální přihrávky, přestné střely, velká slova a činy - přesně to jsou hlavní aspekty hry tohoto záložníka z doposud bezztrátového extřetiligového mančaftu.

 

Martin Švejda - Slavoj Mýto

Pokud máme vybrat někoho, kdo se největší mírou zasloužil o perfektní vstup nováčka z Mýta do nejvyšší krajské soutěže, tak je to tento rychlonohý útočník - hoďte mu míč do běhu a zvedejte ruce, podobně jako již sedmkrát v této sezóně.

Lukáš Bydžovský - Tachov

Nejlepší střelec na konec. Dvanáctkrát musel soupeřův gólman lovit kulatý nesmysl ze sítě po zakončení tohoto vyhlášeného střelce, který našel svou střeleckou formu i v Tachově a všichni se ptají jen na jedno - překoná v sezóně magickou hranici třiceti branek?

 

-----------------------------------------------------------

Do sestavy se nevešli:

Dominik Bejdák (Chotíkov)

Martin Knakal (Tachov)

Petr Demjan (Stříbro)

Jan Hereit (Rokycany)

Jakub Kořínek (Rokycany)

Milan Lucák (Domažlice)

Matěj Trojanec (Rokycany) 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.