SESTAVA KOLA - 23.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 28.05.2017

0

 Třiadvacáté kolo zná své vítěze. K vidění bylo mnoho skvělých obratů a parádních akcí i gólů. Navíc se diváci opět dočkali další nápovědy v otázce vývoje tabulky v závěru sezóny. Teď už ale přejďeme k očekávané sestavě kola, kterou jsem tentokrát seskládali ze samých hvězdných jmen do formace 3-4-3. Tak se nenechte dlouho napínat a rozhodněte o tom, která z hvěz přeruší nadvládu Přimdy, která tento víkend pauzírovala. Hlasovat můžete opět do středečního poledne.

Tomáš Moravec - Tomáš sice dostal o víkendu čtyři góly, s čímž se brankáři do sestav yvětšinou nemají šanci dostat, ale tentokrát by měli asi všichni sportovně uznat, že nebýt Tomáše, mohlo jich v konečném důsledku být daleko více, než jen čtyři. Stráž měla zápas se Studánkou jasně ve své režii a měla jednu šanci za druhou. Tomáš vychytal nejméně šest dalších vyložených šancí.

Miroslav Volf - Kšice o víkendu prohrávali v padesáté minutě 1:4 a šlo to s nimi z kopce. Pak si ale na rohový kop naskočil Miroslav Volf, který dal týmu svou brankou impuls, díky němuž Kšice zápas nakoenc i otočily a vyhrály za dva body. A o tom, že Miroslav opět výborně bránil, stejně, jako vždy, snad ani nemusíme hovořit. V jeho podání už je to rutina.

Dalibor Lončík - Další velmi známý obránce. Dalibor řídil svou Studánku v utkání proti lídrovi, a i když marně, tak nemůžeme tvrdit, že špatně. Studánce to ten den zkrátka nešlo a Stráž měla vše pod kontrolou. Dalibor ale odvedl parádní výkon, hrál skvěle, získával balóny, rozehrával a pro Stráž byl velkou překážkou.

Ladislav Florián - Ani kostelecký bek není v naší sestavě žádným nováčkem. O víkendu předváděl v Lázních výborný defenzivní výkon, který domácímu celku vše značně komplikoval. Když se ale zranil útočník Kolářský, rozhodl kouč Kertys, že jej v ofenzivě nahradí právě Ladislav. To byl geniální tah, Ladislav hrál výborně, dokonale rozhodil obranu Lázní, připravil několik gólových šancí a i díky němu jeho tým dokázal dosáhnout na parádní obrat.

Miroslav Šetlík - Kšický záložník je velký srdcař a na hřišti vždy nechá vše. Impulsivní hráč tentokrát zkrotil své emoce a byl pro tým neuvěřitelně platnou oporou. Hrál výborně, celý zápas dirigoval tempo svého týmu, který nakoenc dokázal otočit zápas z 1:4 na 4:4 a vyhrát na penalty. Hnacím motorem byl jednoznačně Miroslav.

Pavel Hrubý - Dnes je to sestava známých a stabilních hvězd. To potvrzuje i přítomnost v sestavě v podání Pavla Hrubého, miláčka fanoušků Sedliště. Pavel oěpt dirigoval svůj tým ve veledůležitém utkání proti Záchlumí, v němž se pravděpodobně rozhodovalo o tom, který z týmů se v soutěži udrží a který sestoupí. I díky Pavlovi a zároveň i jeho jedné brance je nyní Sedliště blíže.

Ondřej Pavlas - Na utkání rezervy Baníku si opět odskočil Ondřej Pavlas a obana soupeře jej opět nedokázala udržet na uzdě. Ondřej si vystřílel další hattrick a dotáhl tým k dalším bodům, které jej udržely ještě ve hře o postup. Výborný výkon.

Karel Duda - Karel Duda odmakal celý zápas proti Záchlumí na své straně podél lajny naprosto poctivě. Právě přes něj většinou vedla cesta Sedliště do útoku a k šancím. Byl fantastickou spojkou obrany a útoku, což potvrzuje i fakt, že byl téměř u všeho. Sám navíc vstřelil jednu branku. Skvělá práce.

Patrik Benda - Známý brankář Lomu musel pro absenci mnoha spoluhráčů zaskočit v útoku a vedl di skvěle. Obránci Kšic s ním měli obrovské problémy. Patrik dal dva góly a svůj podíl měl i na těch, které vsítil jeho spoluhráč Stec. Jeho tým tak i díky jeho fantastickému výkonu i ve slátané sestavě dosáhl v Kšicích na bod.

Miloslav Jedlička - Stráž sice Studánku přehrávala a vytvářela si šanci za šancí, ale dlouho se nemohla dostat do pohody tím, že by odskočila nějak výrazněji. Až teprve ve druhé půli to na sebe opět vzal kanonýr Jedlička, který dvěma zásahy definitivně rozhodl.

Milan Trefilík - Halže dokázala otočit v neděli souboj s Černošínem poté, co jí ve druhé půli dokonale vyšla jedna šestiminutovka, v níž Milan Trefilík obstaral dva góly a s pomocí další trefy René Mrenky už Halže slavila dvoubrankové vedení, které nakoenc udržela. Milan ale vyčníval po celý zápas, do nějž dal vše. Výborná práce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.05.2017 18:03 do 31.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.