SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 29.04.2017

0

Po 19. kole jsou přední místa tabulky nesmírně vyrovnaná. Z top čtyřky ztratilo pouze Městečko, která prohrálo po penaltách s rezervou Zavidova. Naše redakce dala dohromady jedenáct hráčů, kteří se poperou o vaše hlasy. Nejvíce nerozhodná byla pozice brankáře, ve které dostal přednost Aleš Kraus před Martinem Kopáčkem, který také zachytal výborný zápas.

3-5-2:

Aleš Kraus (Zavidov B) - V těžkém utkání v Městečku měl obrovský podíl na dvou získaných bodech. Nejenže vychytal dvě penalty, ale v zápase svůj tým držel nad vodou několika výbornými zákroky.

Radek Žalud (Lišany) - Jeho tým sice dvakrát inkasoval a ztratil tři body v závěru, ale Radek se prezentoval dvěma asistencemi výborně zahranými rohovými kopy.

Daniel Kopernický (Lužná) - Jeho Sparta zvládla utkání se zachraňujícími se Lány, ve kterém se blýskl opět dobrým výkonem korunovaným vstřeleným gólem.

Roman Zadák (Olešná) - Defenziva Olešné udržela v utkání s Janovem čisté konto. Roman byl v tomto utkání velmi aktivní a v závěru utkání svůj dobrý výkon málem završil brankou.

Jiří Urban (Městečko) - Tápající Ohnivci prohráli na penalty se Zavidovem, který si vstřelil vlastní branku. Druhou branku dal právě Jirka, k tomu přidal dobrý výkon, díky kterému má Městečko v sestavě kola jednoho zástupce.

Daniel Devera (Zavidov B) - Legenda zavidovské kopané si sice vstřelila smolnou vlastní branku, ale zároveň také tu vyrovnávací. Byl to právě on, který své mužstvo nabudil o poločas v kabině a dovedl až do penaltového rozstřelu.

Stanislav Fronk (Lužná) - Zkušený záložník Sparty se blýskl výborným výkonem, díky kterému si odvezla Lužná tři body z Lán. Nemůžeme opomenout, že na dvě branky sám asistoval a u další byl součástí gólové akce.

Adam Mašek (Lužná) - Mladý záložník byl nesmírně při chuti, chtěl hrát a zápas se mu povedl. Branku sice nevstřelil, ale svým výkonem si řekl o místo v naší top jedenáctce.

Tomáš Vodrážka (Olešná) - Střelec úvodní a také jediné branky, když z přímého kopu překonal Kopáčka nádhernou ranou do šibenice. Bylo ho plné hřiště a mohl přidat i další branky.

Jakub Číhař (Olympie) - Svůj tým držel dvěma vstřelenými góly v naději, ale na body to v Jesenici nestačilo.

David Jeníček (Jesenice) - Souboj kanonýrů s Číhařem byl sice nerozhodný, ale David byl po utkání štěstnější. Jeho tým slavil zisk tří bodů díky jeho dvoum trefám.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2017 22:01 do 03.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.