SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.04.2017

0

Sedmnácté kolo je již minulostí a my se teď pojďme podívat na jedenáctku těch nejlepších. Svého favorita nezapomeňte podpořit hlasem. 

 

 

 

Josef Macek ze Staňkova skvěle zachytal, bohužel to na body nestačilo. Ondřej Šetka z Klikova podal spolehlivý výkon a jednou se dokonce trefil. Kunžacký Karel Vopravil byl jako pevný štít ve obraně svého týmu. Lukáš Makovička ze Studené nejen že si perfektně poradil s tím, že se kvůli absencím musel posunout na levý kraj obrany, ale hlavně i zápas rozhodl nechytatelnou hlavičkou. Jakub Omasta z Popelína byl autorem první trefy do sítě Suchdola. Jiří Herzog z Halámek byl skvělý po celý zápas proti Staňkovu. Břetislav Chovítek ze Stráže je autorem vedoucí trefy do sítě Číměře. Skvělý výkon podal František Náprava, který ještě dal branku. Adam Dočekal ze Strmilova vsítil jedinou trefu zápasu a zajistil svému týmu tři body. V útoku je kanonýr svého týmu Zdeněk Mládek z Klikova, který vsítil svou jednadvacátou branku. Posledním nominovaným je útočník Yurii Sulimenko, který svou výbornou technikou dělal soupeři problémy a dokázal vstřelit dva góly. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2017 00:43 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.