SESTAVA KOLA - 16.kolo Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.04.2017

0

Druhý hrací víkend je za námi a nám nezbývá, než ho shrnout v jedné malé kostce s pomocí vyhlášení ideální sestavy kola, ve které uvidíte nejvýraznější postavy onoho celého víkendu. Tentokrát výrazně vyčnívali obránci, ale my jsme do sestavy mohli vecpat pouze čtveřici z nich, tak nezbývá, než věřit, že se podařilo vybrat ty vskutku nejlepší. O nic slabší ale nejsou ani ofenzivnější části naší sestavy. Mrkněte se sami a vyberte, komu přisoudíte titul tentokrát.

Jan Procházka: Brankář Lomnice svůj tým podržel v nelehkém utkání v Jindřichovicích, kde za svá záda nepustil jedinou střelu domácích hráčů.

Vojtěch Szitai: Chodovský obránce se vrátil do sestavy po velice dlouhé pauze a přesto na své pozici odvedl velmi dobrý výkon a patřil na hřišti k nejlepším hráčům.

Pavel Bezděčný: Obránce Staré Chodovské řídil vítězný zápas svého týmu proti Bukovanům zkušeně zezadu a hráčům soupeře se svou defenzivou téměř nic nedovolil.

Karel Hylský: Karel Hylský vyčnívá z Rychnovské sestavy prakticky pokaždé. Je to vlemi dobrý hráč, bez něhož by byl Rychnov poloviční. Ani snaha kapitána ale tentokrát k bodům nepomohla.

Roman Trnka: Roman v sobotu sice jen střídal, ale dodal Krásnu proti Spartaku nový dech a na hřišti sůvj tým vyhecoval k ještě lepšímu výkonu a sám přidal jednu branku.

Jakub Lippert:  Jakub je na své křídelní pozici jako doma. Ať hraje Lomnice proti komukoli, Jakub jde vidět a vyčnívá. Tentokrát byl u všech tří gólů svého týmu. Dva dal, jeden připravil.

Ludvík Gergely: Ludvík hrál opět skvěle ze středu zálohy a na hřišti byl hodně vidět. Své mužstvo vedl za výhrou a tvořil jeho hru. Navíc přidal dvě branky, které výrazně pomohly.

Lukáš Karpíšek: Lukáš Karpíšek byl v utkání Steré Chodovské a Bukovan nepřehlédnutelný. Ve středu hřiště vyhrával osobní souboje, dobře rozehrával a navíc se postaral o vítěznou branku.

Tomáš Havlík: Tomáš byl asi jediný hráč Jindřichovic, který se mezi Lomnickými ani trochu neztrácel. Hrál skvěle, dokázal uspět v osobních soubojích a rozdával balóny mezi útočníky. Pomáhal i s defenzivou. Skvělý výkon.

Karel Půlpán: A ještě jeden chodovský zástupce. Další navrátilec do sestavy po dlouhé době. Karel podal v útoku výborný výkon, prokousával se obranou Krásna a byl hodně vidět. Domácí s ním měli velké problémy.

Lukáš Hrouda: Lukáš se podílel na výhře stále se zlepšující Svatavy prvním, a také vítězným gólem. Po celou dobu byl na hřišti hodně vidět a obrana Rychnova s ním měla hodně práce.





Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2017 21:32 do 05.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.