SESTAVA KOLA - 9.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 08.10.2016

0

Kdo se blýskl v 9. kole a dostal se do ideální jedenáctky?

Ondřej Bartoš si připsal na půdě Benešova čisté konto, vysloužil si ho několika úspěšnými zákroky. Stačilo to ale jen na bod, v penaltách byli soupeři bezchybní.

 

Michal Hell přispěl k jasné výhře nad Pískem brankou na 2:0. Kucalas s Lukášem byli součástmi neprostupných obran ve vzájemném souboji Benešova s Dobrovicí. Jaroslav Procházka byl jediným střelcem svého týmu na půdě Hořovicka.

 

Jan Jelínek skolil brankou deset minut před koncem Táborsko a zlomil tak odpor posledního celku tabulky. Ladislav Volešák zahrál výborně ve středu zálohy proti Tachovu, ke gólu přidal i jednu asistenci. Lukáš Kopecký zase otevřel skóre duelu Převýšova s Chrudimí, když si perfektně navedl míč ze strany na střelu a zpoza velkého vápna se nemýlil.

 

Pavel Vandas byl jednou z ústředních postav šlýgru kola. Byla na něj odpískána penalta a druhý gól dokonce sám dal, i když po nesobecké přihrávce Melechovského měl už snadnou pozici. Jan Hodas přispěl k výhře Vltavína úvodní brankou týmu. Nejproduktivnějším hráčem kola byl Miloslav Strnad. Po zápase sice litoval, že nedal branek více, ale bilance 2+2 je skutečně hvězdná!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2016 11:41 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.