SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 02.10.2016

0

Přinášíme tradiční sestavu kola. V 8. kole si upevnil první místo Římov, který ve šlágru kola porazil druhý Rudolfov B. K vidění bylo opět hodně branek a není divu, že v naší sestavě se to jen hemží ofenzivními hráči. Svému favoritovi posílejte hlasy do středy do 12:00.

Ve šlágru kola si připsal čisté konto Pavel Novák z Římova. Na podzim to je již třetí vychytaná nula a v uplynulých šesti kolech inkasoval celkem 5 branek.

 

Sestava kola opět nabízí hlavně ofenzivní hráče a tak jediným klasickým defenzivním hráčem je Jiří Beneda z Lišova, který na pozici stopera eliminoval veškerou útočnou snahu soupeře z Mladého B. Hattrickem se blýskl do sítě nováčka ze Včelné David Seethaler, který se společně s jednou brankou svého otce Martina, postaral o všechny branky svého týmu. Neúnavný výkon v záloze předvedl Michal Švercl z Černého Dubu, ten podporoval hojně ofenzivu svého týmu a připsal si dvě asistence. Podruhé za sebou se v sestavě kola objevuje jeho spoluhráč Václav Welser. Nejen povedený výkon, ale i výstavní branka z přímého kopu mu vynesly nominaci. 

 

Střelecká forma se drží Filipa Kukačky z Římova, tentokrát z pozice záložníka zaznamenal dvě branky do sítě Rudolfova B. A ve šlágru kola se gólově dařilo i jeho spoluhráči Jiřímu Martišovi, který v závěrečných minutách korunoval výhru svého týmu brankou na 3:0. Tradičním mozkem svého týmu byl Jiří Tůma ze Slavče, který zásoboval přihrávkami své spoluhráče. 

 

V útoku se pak vedlo Otu Machovi z Lišova, který se dvěma góly podílel a výhře proti Mladému B. Stejný gólový počin předvedl i Viktor Karafiát z Černého Dubu, který zaznamenal rovněž dvě trefy. A do třetice dvougólový střelec, tentokrát ze Slavče Miroslav Tošner, který udeřil dvakrát hlavou po standardní situaci. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2016 11:08 do 05.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.