SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 04.09.2016

0

Ve 3. kole III. třídy skupiny překvapil nováček ze Včelné, který si odvezl všechny tři body z Rudolfova. Jejich vítězství katapultovalo do sestavy kola oba střelce týmu. Střelecky se dařilo Římovu, kde režíroval jasné vítězství Martin Kollár vstřeleným hattrickem. Stejně se vedlo Mládskému Linhartovi, který vstřelil všechny tři branky svého týmu v derby s Hodějovicemi. Pokud je v sestavě kola i váš favorit nezapomeňte hlasovat do středy do 12:00.

V brance si řekl jednozančně o pozornost Tadeáš Trnka z Černého Dubu. Ten za nepříznivého stavu pro svůj tým, vychytal dva pokutové kopy domácí Vrábči. Nejprve si poradil s penaltou Davida Seethalera. Ve druhém poločase, pak lapil i pokus jeho otci Martinu Seethalerovi.

 

V obraně si vybojoval místo Marek Fiktus z Lišova B. Jeho trefa z přímého kopu odstartovala tažen domácích za dalším tříbodovým ziskem. Prim v obraně Mladého B, hrál Michal Pešek, který podstoupil řadu soubojů a ve většině případů odcházel, jako vítěz. Stejně, jako na konci zápasu. Třetím obráncem v naší sestavě je tradiční exekutor penalt z Římova Michal Bauer. Ten proti Ledenicím proměnil i třetí penaltu v této sezoně. 

 

V záložní řadě táhl tým Černého Dubu Michal Švercl. Rozjížděl většinu akcí svého týmu a vstřelil vítěznout branku. Ještě lépe se vedlo Martinu Kollárovi v dresu Římova. Ten byl autor prvních tří branek do sítě Ledenic, hra domácích se opírala zejména o jeho zkušenosti a výbornou rozehrávku. Povedený zápas má za sebou i Jan Flíček z Lišova B. Na hřišti bojoval a nevypustil žádný souboj, hezkou akcí asistoval u branky Klaboucha. Dva hlavičkové pokusy ve vápně a dvě branky, taková je bilance Vladislava Adamovského ze Včelné. Na hřišti Rudolfova byl při rohových kopech svého týmu neomylný v zakončení. 

 

Ve stejném zápase byl u obou branek Rudolfova B Marek Sládek. První sám vstřelil a na druhou přihrál, bohužel na body to tentokrát nestačilo. Daleko úspěšnější víkend prožil v roli útočníka Tomáš Linhart z Mladého B. Třemi přesnými zásahy otočil nepříznivě se vyvíjejíc derby s Novými Hodějovicemi a Mladé B slavilo druhé vítězství v sezoně. Nebezpečný byl pro tento víkend i Vít Šálek ze Včelné. Dvakrát se zapsal mezi střelce a jeho tým se podruhé za sebou radoval ze zisku tří bodů. Především tyto tři body ze hřiště Rudolfova, očekával málokdo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.09.2016 16:26 do 07.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.