SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 04.09.2016

0

Čtvrté zápasy jsou pryč a nám proto nezbývá nic jiného, než Vám představit sestavu kola. Tentokrát jsme ji pro Vás ve formaci 3-5-2 parádně nakombinovali a najít v ní můžete jak pravidelné opory svých týmů a nejkvalitnější hráče soutěže, tak i absolutní nováčky, které jsme zde ještě neměli. Zajímavostí však je, že se do sestavy nedostal žádný hráč Velenic, které překvapivě prohráli se Strmilovem, a tak bude hlasování zase o něco vyrovnanější. Dost už ale slov, pusťme se do hlasování. 

BRANKÁŘ:

Václav Kanděra: Gólman z týmu Suchdol nad Lužnicí. Ve víkendovém zápase udržel nulu a pomohl svému týmu k vysokému vítězství s Popelínem.

OBRÁNCI:

Mojmír Vonka: Bek hájící území Hraničáře Staňkov. Ve víkendovém souboji vstřelil první rychlý gól a pomohl tak svému mužstvu k důležitým třem bodům.

Ladislav Michal: Fotbalista týmu Blesk Klikov. Domácí mužstvo nedovolilo svému soupeři z Hobzí díky organizované obraně skoro nic. Podíl na tom taky nese Ladislav Michal.

František Procházka: Jiskra Strmilov. František o víkendu výrazně napomáhal svému týmu disciplinovanou obranou, neriskoval, byl zodpovědný, dalo se na něj spolehnout a ještě dokázal vstřelit první branku utkání.

ZÁLOŽNÍCÍ:

Patrik Maška: Záložník mužstva FK Studená. Domácí vyhráli přesvědčivě a Patrik vstřelil dvě branky. Nastartoval tak svůj tým k jasné výhře...

Jakub Kalvas: Fotbalista z Nové Bystřice"B"...Bystřice opět vyhrála a drží si první místo v okresním přeboru. V zápase se Stráží o jejím vítězství rozhodl právě Jakub svojí brankou.

Josef Brtník: Záložník Kunžaku rozhodl svým gólem a překvapil tak všechny ve Staré Hlíně, odkud se body nevozí snadno.

Josef Fleischman: Kanonýr Staňkova se dokázal trefit i tentokráte, připsal si dva zářezy a byl strůjcem důležíté výhry s Halámky.

Daniel Přílepek: Byl aktivní celý zápas a i když nevstřelil branku, zaslouží si místo v naší sestavě kola. Opora záložních řad Klikova.

ÚTOČNÍCI:

Tomáš Dohnal: Za nás jasná jednička mezi forvardy. 3 góly za jeden zápas mluví snad za vše. Tomáš táhne svými góly Strmilov a ukázal to i v zápase s Velenicemi. Strmilov vyhrál velice přesvědčive a deklasoval svého soupeře.

Jiří Brabec:  Rezerva Suchdola byla k nezastavení a Popelínu nadělila bůra. Jirka na tom měl velkou zásluhu, když připravil spoluhráčům několik brankových příležitostí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.09.2016 10:41 do 07.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.