SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 28.08.2016

0

Třetí kolo okresního přeboru je již minulostí. K vidění byli velké vítěství ale i vyrovnané zápasy. Pojďme se podívat na jedenáctku těch nejlepších. Samozřejmě, že pokud uvidíte svého favorita tak ho nezapomeňte podpořit hlasem

Jan Bednář - hlavní hrdina utkání  se Starou Hlínou byl jednoznačně 39-letý brankář, který v brance Stráže nahradil Jedličku a mnohdy zázračnými zákroky dokázal udržet čisté konto. Jeho posledním působištěm byla paradoxně právě Stará Hlína, kterou svým výkonem dokázal obrat o všechny body.

Petr Herzog - spolehlivý výkon v zápase s Hobzí podpořený velkým množstvím ofenzivních výpadů přez obranu soupeře. Jeden takový korunoval i gólem.

Jan Mikl -  Honza předvedl kvalitní výkon. V obraně neudělal chybu a útok podporoval častými přihrávkami. Důležitý článek obrany Českých Velenic.

Michal Veith - obránce Bystřice odehrál povedený zápas. Působil neprostupně, vstřelil vedoucí branku a výrazně se tak podílel na vydřené remíze.

 

Ondřej Doležal - Popelín nezažívá povedený start do sezóny. A mohlo být ještě hůř, kdyby tým nepředvedl bojovný výkon proti Studené. Jedinou branku vstřelil právě Ondra a zaslouží si zcela po právu umístění v sestavě kola.

Jiří Herzog - bratr Petra Herzoga. Halámky si připsaly první tři body v okrese. Druhý gól zápasu vstřelil Jirka a dodal svému týmu potřebný klid.

Martin Hladílek - Novosedly vybojovaly bod proti Bystřici. Martin byl jedním z nejlepších hráčů domácího mužstva.

Volodymyr Rusynka - nová posila Stráže se uvedla v prvním utkání výtečně, když vstřelil ve 4. minutě důležitou branku proti Staré Hlíně a byl tak strůjcem cenného vítězství. 

 

Tomáš Dohnal - Strmilov porazil Kunža. Tomáš odehrál povedený zápas, byl neustálou hrozbou pro soupeře a potvrdil to dvěma góly.

Roman Mikudim - za České Velenice dvakrát skóroval proti Staňkovu. Mohl přidal ještě více branek, ale i tak odehrál velice kvalitní utkání.

Zdeněk Mládek - Klikov v tomto kole zdolal rezervu Suchdola. Jedinou branku utkání vstřelil právě Zdeněk a má tak jisté místo v sestavě kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2016 20:39 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.