SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 14.08.2016

0

První sestava kola je tu!

Dominik Bejdák vychytal výborným způsobem hráče Holýšova. Recept na něj nakonec našel až jeho vlastní spoluhráč, který mu pokazil možnou nulu.

 

Roman Karpíšek vedl jako správný kapitán svůj tým za třemi body, ke kterým sám pomohl vítěznou brankou z velké vzdálenosti, kterou vyzdvihl i sám trenér soupeře.

Ondřej Pavlas svou první brankou v krajském přeboru dotáhl Stříbro k velmi důležitým třem bodům, které hosty mohou nakopnout do dalšího průběhu ligy.

Martin Vejskal si v obraně vedl jako obyčejně velmi jistě, velmi dobře čelil nebezpečným útokům Domažlic, které defenzivu Lub prověřily na dostatečné úrovni.

Jan Šanoba sice nezískal o víkendu s Bolevcem ani bod, ale jeho velmi sebevědomý výkon ukázal, že na tohoto zkušeného borce může trenér Klečka spoléhat.

 

Pavel Čipera režíroval ve středu pole výhru Lub proti Domažlicím, velmi dobře dostupoval protihráče, které otravoval svou typickou agresivní hrou.

Patrik Hána byl u desetibrankové remízy Rozvadova s Lhotou, ve které i on jednou přispěl k výši výsledného skóre. Navíc si připsal i dvě asistence.

Jiří Motl odehrál ve svých teprve osmnácti letech výtečný zápas, který korunoval asistencí na vítěznou branku.

Daniel Šnour zářil v dresu nováčka z Nýrska. Jednu asistenci si připsal, nebyl navíc daleko i ke svému prvnímu gólu v nejvyšší krajské soutěži.

 

Matěj Strejček zažil v Rozvadově povedené odpoledne. Čtyřmi brankami se vyšvihl do čela tabulky střelců a pomohl Lhotě alespoň k bodu.

Martin Klas sehrál velmi těžké utkání proti tvrdé rapdiské obraně. Byl se opravdu nebojácně a odměnou mu byla na něj odpískaná penalta, která rozhodla celé utkání.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.08.2016 18:58 do 17.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.