FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

Josef Horák (Hostinné) - Josef měl obrovskou zásluhu na tom, že Hostinné až do posledního kola bojovalo o postup do 1.A.třídy. Nedá se ani spočítat, kolikrát v sezoně musel podržet tým, aby mohl vyhrát.
Ondřej Matoušek (Lokomotiva HK)- Jeden z nejpoctivějších hráčů v týmu, který nevynechá trénink ani zápas. V každém zápase odvedl maximum.
Jiří Zákravský (Trutnov) - Kapitán mužstva, který poctivě absolvoval všechny tréninkové jednotky, vždy podával dobré výkony a byl tmelícím prvkem týmu.
Milan Kirschner (Jičín) - Milan podával v průběhu celé sezony nejvyrovnanější výkony a jako správný kapitán, táhl svůj tým za prvním místem.
Martin Kučeravý (Rudník) - Martin patřil k nejpoctivějším hráčům Rudníku. Po celou sezonu podával nejvyrovnanější výkony a jeho forma byla nejstabilnější.
Jaroslav Soumar (Hlušice) - Jarda tvořil hru svého týmu a pokaždé když hrál, tak hrál naplno. Nikdy nechce prohrát a i díky němu hrály Hlušice dlouho o postup.
Jan Bareš (Předměřice) - Honza jako kapitán, táhl svůj tým svými výkony. Pokaždé když hrál, tak se úroveň hry Předměřic zvedla. Neúnavný běžec a bojovník.
Matěj Mészáros (Jičín) – Matěj táhl svůj tým za postupem. Jeho devět jarních gólů hodně pomohlo, aby Jičín skončil na prvním místě. Navíc byl Matěj na jaře třikrát v sestavě kola.
Roman Dušánek (Malšovice) - Pokaždé když Roman nastoupil, tak byl hrozbou pro soupeře. I když se jeho týmu nedařilo, tak Roman vstřelil nějaký gól a pomáhal tak zvedat tým nahoru. Jeho 10 vstřelených branek je toho důkazem.
Martin Jakoubek (Hostinné) - Martin byl nejlepším střelcem celé soutěže. V bojích o postup nastřílel 14 branek a v každém zápase byl neustálou hrozbou pro soupeře.
Marek Zvolánek (Lokomotiva HK) - Marek patřil k střeleckým tahounům týmu. Hlavně na jaře měl úžasnou fazonu.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.