FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

2

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

Oproti sestavě podzimu se toho příliš nezměnilo, přesto jsme museli vyřešit pár otazníků. Do nejlepší jedenáctky sezóny nakonec pronikl brankář Červené Řečice Tomáš Paťha, jenž nahradil žirovského Jaroslava Jonáše. V obraně dostal přednost před jiřickým Jakubem Vincencem Aleš Schober z kamenické rezervy a v záložní řadě se objevuje Jan Vonásek z Ústrašína, který nahradil plačkovského Tomáše Kellera. Zde jsme přihlédli k výsledkům týmu, a také k tomu, že plačkovský středopolař toho na jaře příliš neodehrál, zatímco Jan Vonásek byl hlavním tahounem Ústrašína v úspěšné cestě za záchranou soutěže. Otazník se vznášel i nad Martinem Pokorným ze Žirovnice, který na jaře také často chyběl. Dobrými výkony si o pozornost řekl například Jiří Kalivoda z Plačkova či božejovský Pavel Kubů, ale i v tomto případě jsme zohlednili postavení mužstva v tabulce. V nejlepší jedenáctce sezóny má zastoupení osm týmů, nejvíce hráčů je vcelku pochopitelně z mistrovské Horní Cerekve, která dodala trojici hráčů. Nedostalo se naopak na celky z chvostu tabulky, Žirovem počínaje a Hořepníkem konče.

 

Tomáš Paťha - (Tatran Červená Řečice/brankář) - byl velkou oporou Tatranu, stabilní formu si udržoval po celou sezónu. V jeho brankářských statistikách svítí hned sedm nul. 

Aleš Schober - (Slovan Kamenice nad Lipou B/obránce) - kamenický kapitán a lídr týmu se neobjevil z daleka ve všech zápasech, když byl na hřišti, patřil však vždy k nejlepším.

Vlastimil Beneš - (Maraton Pelhřimov/obránce) - nesmlouvavý předstoper, tvrdý jako žula. Nevypustí jediný souboj, od první do poslední minuty se rve s útočníky soupeře. Stálice v obranné linii Maratonu.

Pavel Staněk - (SK Horní Cerekev/obránce) - ofenzivně laděný střední obránce má za sebou výbornou sezónu, kvalitními výkony pomohl Horní Cerekvi k vytouženému titulu.

Martin Pokorný - (Slavoj Žirovnice B/záložník) - měl výborný podzim, na jaře toho už tolik neodehrál, jelikož vypomáhal žirovnickému Á týmu, přesto hrající trenér Slavoje místenku v sestavě sezóny získal, k čemuž mu dopomohlo i 11 branek, které v tomto ročníku Poutník ligy do sítí soupeřů nastřílel.

Jan Vonásek - (FC Ústrašín/záložník) - jarní posila Ústrašína se na okresních trávnících předvedla ve výborném světle. Technicky dobře vybavený hráč, jenž v kariéře okusil i třetiligovou soutěž, byl ústrašínskou spásou. Po jeho příchodu tým zázračně ožil, když k podzimním sedmi bodům jich na jaře přidal čtyřiadvacet, což nakonec stačilo k bezproblémové záchraně.

Michal Kůta - (SK Horní Cerekev/záložník) - hornocerekvický kapitán v nominaci nemůže chybět. Nahrával, střílel góly, naběhal desítky kilometrů. Kvůli zranění na jaře několik zápasů vynechal, na závěr sezóny se však vrátil, aby mohl pozvednout nad hlavu pohár pro mistra soutěže.

Lukáš Suchý - (SK Horní Cerekev/záložník) - další z hornocerekvických fotbalistů. I on patřil k tomu nejlepšímu, co diváci mohli na hřištích vidět. Také on si připsal spoustu gólových přihrávek, k tomu i 14 přesných zásahů.

Daniel Kudrnáč - (SK Obrataň/útočník) - mladík ve službách Obrataně byl objevem sezóny. Rychlonohý útočník řádně větral obrany soupeřů, vsítil 23 gólů. Pro talentovaného hráče možná škoda, že Obrataň nevyužila možnosti postupu.

Zdeněk Pahr - (Maraton Pelhřimov/útočník) - 37. Přesně tolik branek zkušený útočník dokázal v této sezóně nastřílet, přesně tolikrát dokázal rozesmutnit brankáře soupeře. Nejlepší zápas odehrál pelhřimovský kanonýr proti Počátkám, kterým nasázel šest branek, z toho pět během první půle.

Vladimír Kocourek - (SK Spartak Počátky/útočník) - další ze zkušených kanonýrů, který má odkrouceno několik sezón v republikových soutěžích. Jeho 23 branek zajistilo Počátkám třetí místo v tabulce a nakonec i nečekaný postup do 1. B třídy. 

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 7. 2016 10:29
Hráč, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - TJ Sokol Hořepník | Vysočina | Pelhřimov
Děkujeme za váš názor, zpětná vazba je pro nás důležitá. Jinak to ale nebylo žádné rýpnutí. Z OP obvykle postupuje pouze jeden tým, tentokrát zcela netradičně postupují týmy dva, což se nečekalo, proto to je nečekaný postup.
1. 7. 2016 16:46
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov
Koukám že pan redaktor Dlouhý nemůže překousnout že Počátky 1.B třídu přijali. Druhej článek co čtu tak si neodpustíte rejpnutí že jsme nečekaně postoupili. U Obrataně je to škoda ale my jsme nečekaný. Nikdo neříká že tam budem hrát nějakou špic. Kluci to chtějí okusit stejně tak jako vy by jste chtěl s Hořepníkem se raději udržet popřípádě postoupit do 1.B než spadnout. Cíl každého fotbalisty je se posouvat vejš a vejš a když už to těm mladým nic nedá a příští rok se objevíme opět v poutník lize. Tak určitě nějaká zkušenost a zážitek se dostaví.