SESTAVA KOLA - 11.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Máme tady sestavu 11.kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Jan Votoček (Trutnov) – Honza byl hlavní překážkou pro domácí Hostinné, aby vstřelilo uklidňující další branku a rozhodlo zápas dřív. Díky jeho výkonu hrál Trutnov až do konce o body.

Josef Vydra (Rudník) – Tento mladý obránce odehrál vynikající fotbalové představení a na svém postu byl nepřekonatelný. Dokonce stíhal i podporovat útok.
Pavel Průcha (Hlušice) – Pavel se po zranění dostává opět do výborné formy a dokázal to proti vedoucímu Jičínu, kdy šéfoval obraně Hlušic a dovedl je překvapivé výhře.
David Ninger (Malšovice) – Davidovi se v derby s Předměřicemi dařilo a pro útočníky hostí bylo problémem přes něj přejít. David několikrát podpořil svůj tým v útočných akcích.
Lukáš Janda (Jičín) – Lukáš patřil k nejlepším hráčům Jičína v zápase v Hlušicích. Jeho výkon vyzvedli i hosté. I když se jeho týmu nepovedlo vyhrát, i tak patřil Lukáš k nejlepším na hřišti.
Aleš Hůlka (Lokomotiva HK) – Aleš se na vodní ploše pohyboval s neskutečnou elegancí a při svém gólu posadil dva obránce na zadek, další dva obešel a jedinou brankou rozhodl o vítězství Lokády v Rudníku.
Jakub Prívara (Rudník) – Jakub byl nejlepším hráčem na hřišti. Naběhal toho neskutečně moc a pořád se snažil o to, aby jeho tým v tomto zápase neprohrál.
Jiří Jareš (Malšovice) – Domácí záloha byla lepší než ta hostující a to rozhodlo zápas. Navíc Jiří vstřelil úvodní branku zápasu a minimálně jednu další mohl přidat. Hrál výborně.
Jakub Špaček (Hlušice) – Jakub odehrál opět velice dobrý zápas a navíc jeho vstřelená branka rozhodla a výhře nad prvním Jičínem.
Martin Jakoubek (Hostinné) – Martin byl rozdílovým hráčem v zápase s Trutnovem. Jeho dvě vstřelené branky rozhodly o tom, že tři body zůstanou doma.
Jiří Skuček (Trutnov) – Probuzení Trutnovského kanonýra přišlo včas, když v poslední minutě prvního poločasu srovnal na 1:1 a svou brankou málem zadělal na překvapení.


 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 06:53 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.