SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 22.05.2016

0

Je za námi již 22. kolo a přineslo nám pouze 14 branek v 6 zápasech. V minulém kole jsme viděli 26 branek! První Hradiště porazilo třetí Chelčice 2:0. Sousedovice remizovali 0:0 s béčkem Vodňan. Nejvíce branek padlo v utkání Stachy – Strunkovice a to 5! Jediné Strunkovice vstřelily 3 branky. Doufejme, že příští kolo nám přinese o něco více branek. Vypadá to, že toto kolo bylo znamení obran!

Do brány se postaví Pavel Klas – SK Vacov B, který vychytal střelce Kestřan a pomohl svému týmu k výhře.

V obraně se objeví hráč s ofenzivními choutky Tomáš Balica – Strunkovice, který si nejen svoje ubránil, ale dal taky gól a přispěl k výhře nad Stachy. Další hráč, co podal dobrý výkon v obraně je Marek Kuta – SK Čkyně. Z vedoucího týmu TJ Hradiště si zaslouží místo Lukáš Vyrostek. Posledním členem obrany je Rudolf Kalčík – FC Vlachovo Březí, který dal 1 branku proti silným Bělčicím.

V záloze se nám představí tato čtveřice. Karel Hanzlík ze Sokola Bělčice. Jiří Máška ze Sousedovic. Ze Slavoje Volyně Roman Prihara, který dal vítěznou branku proti Čkyni. A posledním je Lukáš Filip z béčka Vodňan.

V útočné dvojici si nejvíce řekli o místo tito borci. Alexandr Kravčenko z Vlachova Březí, který podal velmi bojovný výkon. Ze Sokola Stachy – Ivan Vrhel, dal 1 gól a byl velice platným hráčem.

 

Hlasujte do středečního poledne!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 18:33 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.