SESTAVA KOLA - 21.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Druhý květnový víkend je za námi a tabulka se už začíná pomali krystalyzovat, alespoň tedy na jedné polovině. Třebelovice doma na pouť přivítaly Jakubov a i díky dvěma trefám Kevina Kapka zvítězili 3:2. Jeho nejbližší pronásledovatelé Studenec a Přibyslavice vššak klopýtli a Třebelovice se můžou vyhřívat s devítibodovým náskokem. Naopak na druhém pólu tabulky je veselo. Tedy jak pro koho. Od 9. do 14. místa od sebe týmy dělí pouhé dva body, a tak se dá očekávat drama až do samého závěru. Napovědět by mohl už příští víkend kdy se utkají Okříšky s Rudíkovem a Stařeč přivítá doma v existenčním zápase Přibyslavice. Nyní pojďme na sestavu kola, kde pro své favority můžete hlasovat do středečního poledne !

V bráně blatnický Jiří Holík, který byl jedním z nejdůležitějších článku při výhře nad Výčapy a skvělými zákroky po celý zápas držel svůj tým.

V obraně je jeho kolega Libor Tomšíček, Jan Kovář z Přibyslavic, který si připsal jednu trefu a Lukáš Benáček z Rudíkova, který zachránil v poslední minutě svému týmu alespoň bod.

Záložní řadu tvoří Jiří Eliáš z Náměště, jediný steřlec v utkání Rokytnice v Hartvíkovicích - Marián Vahila, Vojtěch Škorpík, který se trefil za Přibyslavice a dvougólový Kevin Kapko z Třebelovic.

Útočný trojzubec obstarají Miroslav Svoboda z Chlístova, který byl nejnebezpečnějším mužem svého týmu proti Výčapům a dal i gól. Marek Vodička z TJ Sokol Stařeč a Aleš Pacas, který s Jakubovem sice prohrál, ale vstřelil dvě branky a místo v sestavě si za svůj výkon zaslouží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.05.2016 09:14 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Autor: Jan Nedvěd

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.