SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Zajímavé zápasy se odehrály v sedmnáctém kole OP a samozřejmě jsou podpořené individuálními výkony. Český Brod a Jestřabí Lhota v jarní části ještě neprohrály, Zásmuky podruhé v sezóně porazily Jevany, Krakovany uspěly v Ratboři a domácí si tak trochu zadělali na sestupové starosti. Třebovle roznesla Velký Osek a Nučice uspěly v Libodřicích. Kouřim si doma poradila se zachraňujícími se Konárovicemi. A kteří hráči jsou v sestavě kola? Čtěte dále a hlasujte o hráče kola do středečního poledne.

Do branky týmu sedmnáctého kola se postaví Michal Hradecký (PLA). Sice třikrát inkasoval, ale mnoho dalších šancí domácího Brodu zlikvidoval a stále tak živil šanci svého týmu na bodový zisk.

 

V obraně se objevují dvě opory Jestřábky - Michal Skalický a Vratislav Soukup. Oba pevně tužili obranu a nepouštěli forvardy Peček do šancí, Vráťa navíc vstřelil jedinou a rozhodující branku. Doplní je Radek Medlen (LIB), který si dle trenéra jediný tentokrát zaslouží přísnější měřítko. Radek nejenže bránil, ale i podporoval útočnou snahu mužstva. Čtvrtým je zástupce Krakovan, Michal Věříš, který svým výborným výkonem výrazně přispěl k výhře v Ratboři.

 

V záloze se objevují Pavel Bobek (TŘE), střelec dvou branek, Matěj Chromý (NUČ) a Tomáš Borovička (ZÁS) - oba po jedné trefě do čeřenu a Pavel Krákora (JEV). Všichni tito borci se významně podíleli na útočných akcích svých manšaftů svým přehledem a aktivitou.

 

Do útočné dvojice se vešli dva ofenzívní záložníci ze vzájemného souboje, Luboš Sobotka (ZÁS) a David Končický (JEV). Ani jeden sice není ortodoxní útočník, ale svými rychlými výpady po lajnách působili nemalé potíže soupeřově obraně.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 21:58 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.