Hráčem 17. kola, Okresní přebor Kolín, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Borovička

40%

V tomto kole bojovali o titul hráče kola hlavně tři borci. Ostatní hráči získali minimum hlasů a největší bitva se odehrávala mezi triem Borovička, Chromý a Hradecký. Vítězně z hlasování vyšel čtyřiadvacetiletý ofenzívní člen zásmucké sestavy, Tomáš Borovička. Tomáš svým výkonem a bojovností až zarputilostí výrazně přispěl k výhře Zásmuk nad Jevany. Svojí vstřelenou brankou a celkově již desátou otevřel skóre utkání.

 

... rozhovor s Tomášem si budete moci přečíst v pátek ...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Chromý 28%
3. Michal Hradecký 27%


0

Na druhém místě skončil mladý, teprve dvacetiletý středopolař Nučic, Matěj Chromý, pod jehož taktovkou odehráli Nučice vítězný zápas v Libodřicích. Matěj svojí přesnou střelou k tyči otevřel v prvním poločase gólový účet.

 

Jen o jedno procento méně hlasů získal zkušený třiatřicetiletý gólman týmu Plaňan, Michal Hradecký. Michal sice o víkendu obdržel tři góly, ale jeho další zákroky společně s kvalitním výkonem jeho spoluhráčů držely až do konce zápasu naději na body z hřiště lídra tabulky.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.