SESTAVA KOLA - 18.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.04.2016

0

18. kolo Okresního přeboru bylo gólově velice bohaté a padalo v průměru 4,5 gólu na zápas. Nejvíce gólů viděli diváci ve šlágru kola mezi Třebelovicemi a Hartvíkovicemi, kde jich padlo celkem 8, z toho o polovinu se postaral nejlepší kanonýr víkendu Marek Máca. Druhý tým tabulky Studenec doma zase rozstřílel pěti góly trápící se Okříšky. Na chvostu tabulky to vypadá také zajímavě. Poslední Přibyslavice boj o záchranu berou vážně a dovezli si bod z Jakubova za remízu 3:3 a na své soupeře už ztrácí už pouhé tři body. Předposlední Rudíkov mohl o víkendu také bodovat, ale dobře rozehranou partii v Rokytnici nakonec nezvládl a je bez bodu. Kdo bude mít možnost udělat rozhovor za vítězství v anketě hráč kola? Hlasujte pro svého favorita do středečního poledne!

Do branky se postaví Matěj Semerád z Výčap, který udržel čisté konto a jeho tým nakonec slavil výhru 1:0 nad Náměští.

Obráncům se v tomto kole gólově dařilo. Nejlépe Michalu Pavelovi z Jakubova, který se trefil hned dvakrát. Vedle něj stálice v zadních řadách Jemnicka - Jan Křivánek a napravo Libor Tomšíček z Blatnice. 

Do zálohy určitě patří Libor Kašpárek, který jediným gólem rozhodl zápas Výčapy - Náměšť. Ve středu zálohy si své místo vybojovali hráči Rokytnice Vahila s Velebou, kteří se podíleli ve druhém poločase góly na obratu proti Blatnici. Na druhém kraji zálohy je Pavel Rousek ze Studence, který gólem přispěl ke kanonádě nad Okříškami. 

V tradičním útočném trojzubci nesmí chybět duo Krula - Máca z Třebelovic, kteří o víkendu doslova řádili a zařídili všechny góly svého týmu. Zejména 4 branky Marka Máci stojí za to a jen tak se nevidí. Třetím do party je Roman Hruška z Přibyslavic, který pomohl poslednímu týmu tabulky dvěma góly k cennému bodu z Jakubova. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 20:00 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.